diumenge, 18 de juliol del 2010

relax

Un dia de juny vaig llegir al diari que perquè les vacances realment fessin efecte havien de ser d'una durada mínima de 3 setmanes, perquè en triguem + o - dues a desconectar.
La veritat és que jo ja fa dies que he "plegat" de l'escola però la universitat encara no l'he deixada i per tant sempre tinc en ment tot el que em queda per fer. No obstant, haig d'admetre que els dies a Cadaqués em van servir per relaxar-me totalment i vaig canviar de xip, a la vegada que gaudia de cada moment, sense pensar en què faria l'endemà. Llàstima que no hi puguessim ser més dies. Però vaja, també estem molt bé als altres llocs on som, sobretot perque som amb la familia i els amics.
Ara ja només ens queden 6 dies per tornar...
El que no us havia comentat és que la feina de que us vaig parlar fa setmanes ja és meva i que començo a l'agost: donaré classes de literatura hispànica per alumnes suecs que estudien el primer curs de castellà a la universitat a distància. Em fa il.lusió perque és canviar d'ambient totalment, amb alumnes adults i en principi motivats, un nivelll més alt, etc. El que no sé com serà és això de treballar molt des de casa i no tenir tant contacte amb altre gent, perquè tot és virtual i la Universitat és a 3 hores en tren des de casa. Per sort la majoria dels altres professors també viuen a Estocolm i ens reunirem un cop a la setmana allà mateix. Una nova etapa que em fa il.lusió!

2 comentaris:

òscar ha dit...

Sortir de les vacances per començar nous reptes sembla un bon panorama vital. Al menys; il·lusionant!

Garbí24 ha dit...

Bé, potser no podràs posar ningú de cara a la paret...però potser tindràs més temps per tu, tot es valorar-ho i provar.
De moment gaudeix dels sis dies i carrega les piles amb el sol que ens fa.