dimarts, 2 de març del 2010

no diguis blat...

...fins que no sigui al sac i ben lligat! O amb altres paraules: ja torna a nevar i estem a -5C... Tota la setmana farà fred i s'espera més neu. Però no ens podem queixar si pensem en les tempestes que han tingut a Franca i a altres llocs d'Europa, per no parlar del terratrèmol de Xile.
Canvi de tema: acabo de tornar del dentista on m'han canviat un empast provisional per un de definitiu: 1800 corones. Però vaja, només són 600 corones més que el vaig pagar ahir a la perruqueria i la veritat, és més important. El que m'emprenya és que ja fa quasi 4 hores que vaig amb mitja boca anastesiada i tinc molta gana però no vull menjar per no mossegar-me.
Aquesta setmana tinc vacances de l'escola (setmana esportiva) però ahir i avui l'Elna és a la guarderia i la Júlia al "fritids" perquè a part de dentista i perruqueria també haig d'estudiar, corretgir exàmens i preparar-me classes. Dijous les nenes dormiran a casa els avis paterns i nosaltres podrem anar al cine (l'última vegada va ser al novembre) i a sopar i l'endemà a comprar un moble i alguna cosa més. Com s'aprecien aquestes hores de llibertat!
La primera foto la vaig fer quan estava passejant l'altre dia, la bústia d'aquesta casa ha quedat ben colgadeta. La segona és la senyora de neu que vaig fer amb les nenes dissabte, al jardí. La tercera un arbre que em va agradar.

Com que no puc menjar, millor que surti a treure neu amb la pala...

3 comentaris:

òscar ha dit...

Jo, des de la "semicaloreta" de Barcelona diria ... "com no puc menjar, em quedo tancat a casa que, en definitiva, el fred fa agafar encara més gana". :)

Garbí24 ha dit...

Veig que aquest estiu no triaràs pas Alaska com a lloc per passar-hi les vacances.
Desperta bé la boca que es el millor que tenim.

Kuroi Neko ha dit...

Quina pena de bústia!! Gairebé no es veu! No se us mullen les cartes així???
Tenir vacances i poder fer-hi coses és genial :D