divendres, 19 de desembre del 2014

qui el té més lleig?

Si en el seu moment vau llegir El diari de Bridget Jones o vau veure la peli, us sonarà que el dia de Nadal, la seva mare li fa posar un jersei del tipus que anomenem hortera i que personalment mai em posaria.
Doncs sapigueu, que aquí és una tradició molt arrelada (ignoro quan va començar). És habitual per aquestes dates veure homes i dones sortir dels pubs abillats amb jerseis de punt que fan mal d'ulls: amb Pare Noels, amb rens i les banyes en 3D, amb un arbre de Nadal que s'il·lumina, ninots de neu, etc. Quasi que es podria fer un concurs de qui el porta més horrorós, tot i que també hi ha la línia amb classe. El més increïble és que t'hi acostumes i fins i tot li trobes l'encant a aquesta tradició tan kitx , però no patiu que no crec que m'hagi adaptat tan ràpidament a la vida anglesa!

Us en passo algunes mostres...

 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El de l’arbre amb llumetes hauria de ser delicte penal

Garbí24 ha dit...

I de veritat et resistiràs a posar-te'n un? Va no m'ho crec, penja una foto va...
Bones festes...amb o sense jersei

Teresa ha dit...

Quin seria un model "amb classe"? El blanc i negre amb text? estaria bé que en posessis un exemple... A mi no em sembla malament això és com el carnestoltes el que s'ho passa més bé és el que es disfressa i es fica dins la festa.