dilluns, 21 de juliol del 2008

cagarrines

Ja se que no aquest titol no sona massa be, pero es el que hem tingut aquest cap de setmana. La Julia ha tingut una grip intestinal amb vomits durant la nit i cagarrines (la paraula diarrea la troba fastigosa de per si, prefereixo "cagarrines"). Us n'estalviare els detalls. Justament el cap de setmana en que ens hem reunit la familia amb els pares, germans, cunyats i nebodes en una casa rural del Solsones, Les Cots de Lloberola que estava super be. Una pena, perque la pobra nena tot el dia a casa, amb febre i amb els esmentats simptomes que no cal tornar a escriure, i nosaltres patint.
Conseqüentment tampoc hem pogut anar a França, tal i com teniem previst. Avui ja esta practicament be pero soc jo la que em trobo malament, en una escala molt menor, afortunadament. Una llastima perque ens feia molta il.lusio poder tornar a veure la meva familia materna, que coneguessin a l'Elna i que la Julia jugues amb les seves cosines segones... Ara ja, fins l'estiu que ve em temo que no sera possible. Que hi farem! Millor que hagi passat ara que no a mig cami o un cop alla o... a l'avio tornant cap a Suecia!
Aixi que seguim per aqui, aprofitarem per passejar algun dia per la ciutat i per quedar amb mes gent fins divendres que el Tomas ja se'n torna cap a Estocolm. La setmana vinent serem a Moia amb la mare i les nenes i fent de cangur a les nebodes. Esperem que fagi bon temps i poguem estar molt a la piscina.