divendres, 21 de novembre del 2008

fred







Per fi ha comencat a fer mes fred. Dic per fi perque prefereixo mil vegades el cel blau amb -5C que 10 graus amb pluja i cel gris.

Fins i tot ha nevat una miqueta, no gran cosa, pero almenys ha deixat una capeta fina de blanc, que sempre il.lumina mes la vida.

Els pares em van regalar una estacio metereologica (no se si la podeu apreciar be a la imatge) i ara ja podem saber la temperatura real interior, exterior, els ml. de pluja, la velocitat del vent i des d'on bufa, etc. Va costar trobar el moment d'instal.lar tota la parafarnalia, pero ara el pare ja pot esta content perque la tenim dalt de tot del nostre particular K2... ;-). En aquests moments indica -2,7 C exteriors.
Ara ja quasi es fosc i practicament no he estat a fora perque tenia la presentacio de "La realitat plurinacional i lingüistica a Espanya" i m'he passat el mati davant l'ordinador... A +, tambe vull comprar una impressora nova d'aquestes que tambe son scaner i fotocopiadora i he estat mirant i remirant i comparant preus. Sembla que la millor es la Pixma MP620. En sabeu alguna cosa?
Vaig a buscar les nenes a la guarde.

2 comentaris:

... ha dit...

Nosaltres ens vam endur una estació meteorològica d'aquestes digitals que té un sensor a fora quan vam anar cap a Linköping, i ara s'ha vingut amb nosaltres cap a Califòrnia. I sort en tenim! perque amb la merda dels Farenheit aquí no hi ha qui s'aclareixi de si fa calor o fred redéu!
De l'impressora no te'n puc dir res. Nosaltres aquí ens hem comprat un combo d'aquests de la marca Lexmark i n'estem molt contents.
Salutacions des de l'altra banda del món !

Garbí24 ha dit...

A girona tenim ara 9º,i a fet molt bon dia . Impresora fa molt de temps que tinc un combo d'aquets de la famosa marca Dell i la veritat es que va perfecte . L'unic inconvenient es el comprar la tinta per internet , pero son barates , compres desde casa i amb set dies te la porten.
Ja esta glaçat el llac Mälaren ?