dimarts, 9 de juny del 2009

festa, otitis i serveis sanitaris

Gràcies pels consells. La festa va anar la mar de bé. Al final erem 15 adults i 12 nens, tela! A més com que feia tan mal temps vam estar la majoria del temps a dins de casa. De truita de patata no en vaig fer, però vaig posar embotit que encara tenia envasat des de la visita de mon germà i vaig fer "tapetes" de diferents coses. A part, també hi havia arengades d'aquestes tan bones que fan aquí (en conserves de diferents sabors, si no ho heu provat, en podeu comprar a Ikea) i patates noves. Evidentment una amanida ben grossa i pa amb tomàquet i formatges també n'hi va haver.
Diumenge practicament ens el vam passar netejant i endrecant i per la nit, a l'Elna li va agafar febre i vam passar la nit del lloro. Ahir un dia super pesat, a casa amb les dues nenes: la gran fent-li la guitza a la petita que estava malalta i jo dels nervis!
Avui la Julia ha anat a la guarde i jo al metge amb l'Elna, que resulta que té otitis. He tornat a passar una nit fatal i el meu estimat estava a Sandviken, dormint com un angelet...
En quant als serveis sanitaris, només us volia comentar, perque veieu lo bé que es viu a Catalunya, que aquí a partir del 18 de juny, tanquen per vacances la planta infantil de l'hospital universitari que tenim prop de casa, durant 5 setmanes. O sigui, que si al crio li passa alguna cosa, agafa els trastos i ves a l'hospital que tenen obert, on hi deu haver una cua de collons. Per sort el dia 10 baixem a Bcn... Imagineu-vos el show que es muntaria a Bcn si tanquessin les urgències infantils del Vall d'Hebro o de Sant Joan de Déu! Jo la veritat, ho trobo fortíssim.
Demà em diran si encara tinc feina o no per l'any que vé. Ja us diré algo.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sort amb lo de la feina!!

Garbí24 ha dit...

Sort amb la feina i resa per que ningu es posi malalt.....
La policia també tanquen per vacances ?

salvador ha dit...

Si aixó passa a BCN o a una capital d'Espanya cau el Govern central o l'autonomic de torn!!!Sempre he mantingut per coneixement del tema que el sistema sanitari espanyol és dels millor d'Europa. Un altre tema és que tot el que es dona ara d'aquí uns anys no es podrà pagar si no hi un copagament

Molta sort en el tema de la feina