dimarts, 8 de juny de 2010


Ens vam passar el cap de setmana plantant "thuja brabant" (vegeu la foto). A la resta del jardí hi tenim "ligustrum vulgare" que ens fa de "tanca", però a aquesta banda, la que toca al carrer, encara no hi haviem posat res i per això no hi som mai, tot i que és la part que més hores de sol té al llarg del dia. Però finalment ens vam decidir i vam encarregar que una excavadora fes el forat (només hi havia pedres i fang), que un camió lliurés terra bona per plantar i 60 thujes. I heus aquí el resultat! Ara només cal esperar que creixin ràpid.
Us poso també un parell de fotos d'altres flors que tinc en aquests moments i que m'agraden. Concretament pels alliums hi tinc certa debilitat; quina perfecció de la natura!

3 comentaris:

Kuroi Neko ha dit...

Anna, i després, a l'hivern, què passa amb aquestes plantes? Sempre n'he tingut curiositat... Tornen a sortir a la primavera i l'estiu, o has de tornar a fer la feina any rere any?

Anna ha dit...

Aigua-clara, hi ha plantes que són perennes i que quan fa fred "hivernen" i tornen a sortir a la primavera. D'altres, són anuals: només duren una primavera-estiu i es moren a l'hivern, tot i que moltes s'auto-sembren i surten noves flors la primavera següent.
Aquest any, el fet d'haver-hi hagut tanta neu durant tant temps va fer que les plantes quedessin aïllades i no es fessin malbé amb les glacades (en plan iglú)

0.0 ha dit...

家裡有很多蟑螂老鼠,甚至是令人頭痛的白蟻困擾嗎?其實可以利用該動物的特性來進行區除的工作,一開始盡量以物理性的方法和一些生活小偏方來趕跑跳蚤蟑螂白蟻等害蟲,真的沒辦法時再考慮請專業人員來進行除白蟻消毒作業,讓自己家中白蟻啃食小強張狂的困擾一勞永逸。