dilluns, 17 de març del 2008

JA SON 5!!

5 cosines, 5 netes pels meus pares. Avui ha nascut la meva 3a neboda, 2a filla del meu germa: quina il.lusio!!! Llastima que no la podrem veure en persona fins al juliol. Sort de les camares web i la fotografia digital. ;o).

Aquest cap de setmana he anat a 3 festes: una d'una nena que feia 2 anys i dues de dues amigues que en feien 35. Era la primera vegada que deixava al Tomas sol al vespre havent de banyar i posar a dormir les nenes. Tot va anar be, excepte l'hora de menjar. Tant dissabte com diumenge al vespre es va esperar 6 hores, les que jo vaig ser a fora, abans de tornar a menjar. No va voler biberó, i igualment va dormir bé. Això encara ens motiva mes a deixar d'alletar durant la nit, cosa que intentarem fer durant els dies festius que s'apropen.

Ara mateix esta dormint a fora, sota el sostre del porxo (dins el cotxet) perque hem anat a passejar i com que s'ha adormit doncs l'he deixada a fora. La veig des de la finestra, no us penseu! Aqui a Suecia es considera molt sa que els nens dormin a l'aire lliure. De fet quan passes al costat d'algunes guarderies veus tota una filera de cotxets a fora amb nens dormint a dins. Nomes cal tenir-los ben abrigadets i ja esta.

Per cert, divendres vam veure una pel.li (a casa, en DVD evidentment) que em va agradar forca: "Dame 10 razones" amb Morgan Freeman (que fa d'ell mateix) i Paz Vega. Es la tipica pel.li de cinema independent i tenia bastanta gracia.


Nota: des de que vaig comencar el bloc en aquest nou servidor he intentat entrar a Bloc.cat per publicar el canvi d'adreca pero no hi ha manera: o be no s'obre la pagina, o be no em deixen entrar amb la meva contrasenya de sempre o si intento publicar un missatge em diuen que la meva adreca d'IP esta exclosa del servidor. Una pena, perque gent que em llegia habitualment pero que no conec de res no s'hauran enterat del canvi.

5 comentaris:

Teresa ha dit...

A Suècia potser sí que és saludable dormir a l'aire lliure, però a Catalunya no sé si m'atreviria, no en una ciutat almenys. Massa cotxes i massa contaminacio.

Lo de bloc.cat no ha funcionat mai gaire bé...

Unknown ha dit...

La meva neboda, la Nuria que viu a Dinamarca, em diu que els pares quan van al restaurant fan el mateix.

Hi ha grups de cotxets al exterior dels mateixos.

Felicitats.

Carles

Anònim ha dit...

Aqui deixar el nen dormint al carrer i a l'hivern és impensable.Si amb 18º veus a nens tapats amb aquella mena de plàstic rídicul perque no passin fred. Sense comentaris!!!!

Anònim ha dit...

Ja son cinc netes. Arrivarà alguna a ser olímpica?. M'agradaria tant que, si fos viu, l'aniria a veure allà a on fos. Anim nenes!!!!

Nottinghill ha dit...

m'acabo d'assabentar que has canviat de blog. Porto 5 mesos mirant l'antic!!!.

Quina alegria em porto!!!