dimarts, 25 de març del 2008

segueix nevant


I com que avui a la Julia li tocava no anar a la guarderia hem aprofitat per fer un ninot de neu. Ens hem anat animant i al final ha quedat tota una escultura d'una senyora de neu. Com que estem just entre 0 i 1 graus la neu es perfecte per moldejar. En suec es diu "kramsnö" que literalment vol dir "neu d'abrac". Ara si que hi ha neu suficient per esquiar. El Tomas ahir hi va anar i avui al vespre segurament hi tornara (esqui de fons, al costat de casa). I ara us haig de deixar que l'Elna crida.

2 comentaris:

Finestreta ha dit...

Apa quina senyora de neu més maca!!! Jo visc a Alemanya i tampoc para de nevar! Fa uns dies que et llegeixo i m'agrada molt el que expliques, et linkaré!

Anònim ha dit...

Tela!!! Fins i tot les "manualitats" amb neu se't donen bé! És molt bonica!
Nosaltres diumenge vam fer el "dominguero" i vam parar al costat de la carretera perquè la Laia, que farà 2 anys al juny, toqués la neu, encara no sabia ni el que era. Va al.lucinar. D'aquí poc haurem de fer el mateix amb la pluja perquè ha vist ploure ben poques vegades a la seva vida (una d'elles a Suècia, per cert, durant 4 dies seguits!jeje)