divendres, 6 de juny del 2008

dia nacional

Avui es el dia nacional de Suecia, que abans es deia dia de la bandera i no era festa. Des de l'any passat ha passat a ser festiu (no en tenim un de mes, no us penseu, nomes n'han tret un per posar-ne un altre).
Des de ja fa 2 setmanes esta fent un temps increible i avui concretament quasi 30 graus. Un gust! Tot el que plou a Catalunya ho fa aqui de sol... no passa sovint, generalment es al reves! Esperem que quan baixem de vacances fagi molt de solet per Catalunya i plogui aqui, aixi es regarien les plantes i la gespa i nosaltres gaudiriem del bon temps :-). Al final sembrem llavors. Avui hem llogat una maquina per remoure tota la terra. Ja ho hem fet i diumenge sembrarem. Despres nomes haurem de regar i esperar que creixi!
L'Elna ja enten una cosa (que sapiguem): quan li diem tant en suec com en catala, si sap picar de mans ho fa!!! Quina gracia! Aquesta nit passada he anat a una altra habitacio i se l'ha quedat el Tomas. No ha menjat res des de les 23 fins les 06. I aquesta nit haurem de fer el mateix i la següent tambe. Aviam si aixi es desacostuma a menjar per la nit i podem allargar una mica!
Tinc pendent parlar-vos del llibre del Moix, pero es que ara no tinc temps.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs a BCN estem molt contents de que hagi plogut i si ho fa una setmana més molt millor...Però estocolm a 30 i nosaltres a 25 hauria de fer meditar als que neguen el cnvi climàtic!!!

Anònim ha dit...

Nosaltres a 25??? Nosaltres a 15! almenys a Moià, que fa 30 dies que plou CADA DIA!!! Ja m'està bé que plogui, ja, però es podria repartir una mica durant l'any, no?... Estic d'acord amb lo del canvi climàtic que diu el Sergi!
Esperem que almenys durant el Juliol faci una mica de caloreta (només una miqueta....)! Que nosaltres encara no hem fet ni el canvi de roba!
Apa, i felicitats per l'Elna, m'agrada que sigui tan plurilingua com la seva germana!

Anònim ha dit...

Avui en el diari AVUI es fa referència a la festa que ahir va reunir 66 Elnes a BCN i diu textualment."A la cita no hi va poder ser ni una Elna que viu a Estocolm ni un altra que no va poder venir des de Madrid".guardaré la plana per quan l?elna sigui més gran,