divendres, 13 de juny del 2008

feina

Dimarts vaig anar a l'escola perque era l'ultim dia del curs i volia veure els meus ex-alumnes que comencaran a l'institut, els ex-companys i evidentment la directora. Aquesta ultima deixa la feina i es trasllada al poble on te la casa d'estiueig per ocupar-se de dues petites escoles. Aixi que de moment encara no hi ha director/a per l'escola i per tant es responsable el sots-director.
M'han ofert la feina de mestra de castella (es una feina al 80%) PERO per poder-ho fer "legal" han hagut de publicar l'anunci i m'haig de presentar al proces de sel.lecio. Aixi que fins el dia 27 de juny no sabre si la feina es meva o no. En cas de que em donin la placa, sera un contracte indefinit!!!
Fa molta il.lusio que m'hi vulguin, pero em dona una mica de mal rotllo que hi pugui haver altres mestres que no trobin just que em donin la feina a mi perque no tinc la carrera de magisteri, tot i que el semestre que ve comenco a estudiar per poder-me treure el titol. Per si de cas a l'anunci s'han curat en salut i han posat com a requisit "estudis adequats" (sense especificar quins).
Aixi que res, a creuar els dits!

7 comentaris:

nerona ha dit...

Espero que et donin la feina!!!! Pensaré en tu!!!!!

Anònim ha dit...

Quina bona notícia!!!! A veure si tenim sort.... També pensarem en tu des d'aquí! I ja veuràs com tot sortirà bé!

Anònim ha dit...

Et desitjo molta sort, Anna!!!

Anònim ha dit...

Veus com el castellà serveix per alguna cosa?
Que tinguis molta sort

Anònim ha dit...

Els pensaments son creatius. pensa que te la donaràn amb força...i la plaça serà per a tu.

Teresa ha dit...

Caram quina flexibilitat!! Al meu kommun no s'enrotllen pas tant!
Be segur que t'agafen, hja et coneixen i estan contents!! El millor de tot contracte indefinit , tot i que ja sabem que no vol dir massa res aqui a Suecia!
Felicitats!
Jo encara esperant, ja veus.

Anònim ha dit...

Uau! Això estaria molt bé. Segur que la plaça serà teva.