dimarts, 15 de juliol del 2008

de bolid



Menorca queda ja molt lluny... Hi haurem de tornar perque ens ha encantat i no hem tingut prou dies! Cada dia una cala nova i ens en queden tantes! La que veieu a la imatge, Cala en Brut era al costat de casa i una passada. No directament per les nenes perque nomes es de roques, pero hi vam anar el Tomas i jo en torns i ens va encantar.

L'Elna es va posar malalta els dos ultims dies amb febre i tos que un cop a Barcelona va derivar en bronquitis, pero ara ja esta millor.

I ara, com sempre, de bolid, volguent quedar amb tothom i fer el maxim de coses possibles, pero sempre ens quedara gent per veure i coses per fer. La setmana que ve serem a Franca i al tornar, el Tomas ja se'n torna cap a Suecia pero jo encara em quedare uns dies per aqui amb les nenes.

Total que no crec que tingui massa temps per escriure al bloc. No es que l'abandoni, ja sabeu que tornare!

2 comentaris:

Kuroi Neko ha dit...

Vaja, Anna, quines vacances a Menorca!

La veritat és que a Eivissa també en queden platges com la de la foto... A mi com més desertes, millor. Però ja et dic que no en queden gaires d'aquestes així.

Esperem que tornis aviat a explicar-nos coses al teu blog! Bona estada a França!

aigua_clara_

Teresa ha dit...

Bones vacances, que continuis disfrutant els dies que et queden a la nostra terra! Jo aquest estiu res de res amb el petit ens esperarem fins Nadal per viatjar. Pero la familia vindrà a l'agost aquí a Suècia.