diumenge, 7 de desembre del 2008

ulls i rentaplats

La festa de divendres va esta molt be! L'unica pega es que vaig agafar conjuntivitis el dia abans, en un ull i no em vaig poder maquillar per l'ocasio... Vaig anar al metge i em va donar unes gotes antibiotiques pero encara no he notat millora. Porto ja 3 dies amb l'ull que em plora, em pica i esta inflat! Ja us podeu imaginar quin careto faig...
Algunes de les disfresses mes ben trobades: capita Sparrow de "Pirates del Carib", Marlon Brando a "El Padri" (era una noia pero es va pintar super be i estava irreconeixible), el joker de l'ultima de "Batman", Laura Croft (super ben aconseguida), Umma Thurman a "Kill Bill" i evidentment nosaltres 3, que vam fer furor tot i que mes d'una vegada vam haver d'aclarir qui representavem. A l'entrar s'havia d'agafar un paperet on hi havia el nom d'un personatge d'una pel.li o serie de TV i havies de trobar altra gent que tambe formes part de la pel.li en questio, que al final eren les diferents taules. Hi va haver concurs de reconeixer la música de pel.lis i la nostra taula va guanyar! El premi pero nomes van ser xorrades: a mi un parell de sabatilles (no em pregunteu com van triar els premis).
I el rentaplats del titol a que ve? Doncs que volia comentar-vos que aixo de posar la vaixella al rentaplats es tot un art, no us sembla? A mi m'agrada que hi capiga el maxim de coses i m'irrita quan el meu marit posa el plats sense cap ordre, ignorant-ne el tamany i la forma. A vegades haig de tornar a recol.locar totes les coses... Es una xorrada ja ho se, pero volia saber si a mes gent li passa.
Que tingueu una bona setmana!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!
A mi també em molesta tenir el rentaplats "desordenat"!

Garbí24 ha dit...

Quant estic sol poso el rentaplats i tot queda be (crec jo)en canvi quant hi ha la meva parella ,sempre ho poso malament!!.Crec que es questió de costums , jo veig coses al rentaplats que mai les posaria aixi , però callo per que el que no hi entén , sembla que soc jo . La questio es que els plats sempre acaben nets . No t'hi capfiquis:)

Anònim ha dit...

a mi tambe em molesta si esta posat de qualsevol manera per que cap menys cosa...i a vegada es renta malament. Pero es veritat que no cal capficar-se en detalls comm aquell doncs acabarem neurotics de l'ordre i millor que no!!
es clar que heu guanyat a la vostra taula amb lo bona que ets en questio de cine!..

Anònim ha dit...

Espero que la conjuntivitis no sigui res. Si estiguessis a Catalunya ja hauries anat a urgències de la Vall d'Hebró a on hi ha especialista de guàrdia saltan-se el metge de familia ...veig que els suecs estan més ben educats

Anònim ha dit...

Això del rentaplats... deu ser genètic (a més t'imagino perfectament)! A mi també em posa nerviosa, però reconec que el meu marit i jo ho fem bastant igual (això. Perquè altres coses com posar el paper de wc quan s'acaba, estendre bé la roba perquè no quedin marques, plegar les tovalloles de certa manera pq hi càpiguen millor a l'armari... sempre són motiu de petiiiita discusió! jajaja). Va que ja només queden 17 dies!!!

Anònim ha dit...

Bon tema aquest del rentaplats. Jo també sóc molt maníatica amb això, a més penso que saber-lo posar com cal és tot un art. Sempre que tenim algun sopar a casa amb força gent quan el poso penso que és com fer un puzzle. Ha d'encaixar tot per poder-ho encabir tot!!!
Demà potser anem al parc Güell i passarem a veure la teva ex-escola per ensenayr-los als nens on anava el papa quan era petit!

Petonets i fins ven aviat!

Anònim ha dit...

Bones.

Jo tinc la mateixa palestra amb la meva dona: ella posa les coses al rentaplats mentre mira cap a la nevera :-), i a mi em fot a cent. Jo, com tu, vull que hi càpiga el màxim possible i que l'aigua pugui circular lliurement, perquè si ho hem de tornar a rentar, ens hem menjat l'estalvi que s'aconseguia omplint-lo més.

En fi, que ja veig que no sóc l'únic perepunyetes :-)

Petons, Anna, i records al T.