dimarts, 6 de gener del 2009

caques

Una cosa que sempre oblido i que per força torno a recordar cada vegada que tornem a Catalunya son les cagarades de gos que hi ha a tot arreu. El dia d'arribada ja en vaig trepitjar una que feina vaig tenir a netejar-la, QUIN FASTIC!! I cada dia quan sortim a passejar hem d'anar esquivant petits obstacles de merda esparcits per les voreres. No puc entendre com un amo de gos es pot quedar tan tranquil despres de que la seva mascota hagi fet les seves necessitats, deixant el xurro al mig de per on ha de passar la gent. I a més la majoria de gent de Catalunya encara entra amb sabates a casa, amb lo que van passejant la bruticia dels carrers pel terra de casa seva. Una de les tradicions que més m'agrada de Suècia i que hem importat a casa els meus pares; a l'arribar, ens treiem les sabates i si el terra és fred, doncs ens posem sabatilles. Ho trobo molt més net i pràctic, la veritat.
Enfí... ja s'han acabat les festes... ens queden 3 dies abans de marxar i els hem d'aprofitar tan be com puguem, tenint en comte que encara estem mig convalescents.
A Estocolm estaven a -12C i ja veurem com estara tot quan tornem... Quina mandra!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs a Moià la veritat és que de caques no n'hi ha gaires perquè em sembla que si et veuen amb un gos que fa caca ino la reculls et multen (trist que el remei sigui aquest i no el simple fet que es pensi que és fastigós deixar la merda al carrer, però és així) i em pensava que així era a tot arreu, però ja veig que no... Nosaltres també ens traiem sempre les sabates quan entrem a casa, sobretot també perquè jo trobo que s'hi està molt més còmode!

Kuroi Neko ha dit...

Mare meva! -12 graus!
Aquí avui estàvem a 2,5 i em pelava de fred :S

Això de les caques... No has pensat que a voltes poden ser de gossos abandonats?

aigua_clara_

... ha dit...

Aquí a California no en veiem pas de cagarades, i és molt d'agraïr... Nosaltres també ens hem fet nostra la tradició sueca de treure's les sabates, i la veritat, s'embruta infinitament menys!
Salut !