diumenge, 18 de gener del 2009

gel i periodistes espanyolistes



No escriure gaire perque duc el brac embenat: m'he esgincat el canell. Si, avui hem anat a patinar sobre el llac (vegeu la foto) perque el gel esta super gruixut despres de tants dies a graus negatius, pero quan li donava la ma a la Julia s'ha caigut i m'ha arrossegat a mi. He caigut de cul, posant primer la ma i ha passat el que ha passat. He hagut d'anar a urgencies a que em miressin perque em feia molt mal i s'ha inflat. A les radiografies no han vist res i han dit que era un esguinc pero que si d'aqui a 2 o 3 setmanes em segueix fent mal, que torni.
Us volia fer cinc centims d'un article aparescut al Dagens Nyheter, el diari suec de mes tirada, fa uns dies. Uns quants catalans que vivim aqui ens vam fotre de mala llet al llegir-lo perque era del tot pro espanyolista i anti-nacionalismes catala i basc. Un d'aquests, el J., va escriure la traduccio al seu bloc i va parlar sobre el tema. Uns altres catalans van enviar mails de protesta al periodista, que va respondre com si fos un mes dels firmants del manifiesto... Que trist! Per saber-ne mes, aneu al bloc del J perque jo no puc escriure mes ara mateix.

3 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Recuperat ràpit i que no sigui res .
Per molt que ens cabregi , ens costarà molt de treurens tots aquets fatxes de sobre .
Sempre penso que si ens critiquen tant es perque ens tenen molta enveja .
Els catalans estem per tot el mon , nomes caldria que ens reproduisim com algunes rasses i dominariem el mon . Va posemsi tots :)

Anònim ha dit...

Jo oenso que els catalns tampoc ens hem sabut vendre i així ens va

Anònim ha dit...

Déu ni dó amb l'article... Aquí això és el pa de cada dia i jo almenys és com si ja ni ho sentís tot el que diuen aquest tipus de gent, senzillament em fan llàstima...
Recupera't aviat del teu esguinç! Espero que no faci gaire mal!