dilluns, 26 de gener del 2009

sense ganes d'ordindor

M'he passat el cap de setmana escribint evaluacions sobre els meus 85 alumnes i n'estic fins al capdamunt! Ara ja esta fet, pero no tinc massa ganes de seure davant l'ordinador, entre altres coses perque amb la ma així tampoc no vé massa de gust.
Gracies pels comentaris de suport, sembla que l'esguinç evoluciona be i aviat em podre treure la bena.
Ara m'espera una dutxa relaxant (un dels petits plaers diaris), un episodi de Heroes i unes pagines de "El coronel no tenga quien le escriba". El de Lorca que em toca llegir ara, La casa de Bernarda Alba, ja l'he acabat. De fet ja l'havia llegit a COU, llastima que no guardés els apunts...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja ho diuen les meves amigues de restauració!...no s'ha de tirar res!!!tot pot servir...de fet no hi estic massa d'acord, amb aquesta regla de tres mai tindriem espai per deixar entrar coses noves; estic segura que les comentaris del temps de COU no tendrien res a veure amb les d'ara.

Anònim ha dit...

S'enten de que estiguis cansada desprès de corregir exàmens. T'ho dic per experiència, però tembè es gratificant quan en trobes algun que li pots posar una bona nota.

Anònim ha dit...

Bon dia. Perdona aquesta intromissió al teu bloc, però potser aquesta informació et pot interessar.

El proper dimarts dia 10 de febrer a dos quarts de set de la tarda, s'inaugura a l'Institut Cervantes d'Estocolm (Bryggargatan 12 A) una exposició antològica del poeta Joan Brossa, la qual romandrà oberta al públic des de l'endemà fins al 31 de març.

L'acte inaugural comptarà amb una xerrada introductòria de la comissària de l'exposició, Dra. Glòria Bordons, professora de la Universitat de Barcelona i patrona de la Fundació Joan Brossa. També hi haurà una performance brossiana a càrrec de Christian Atanasiu, professor de l'Institut del Teatre de Barcelona.

No cal dir que s'agraeix la màxima difusió de l'esdeveniment.