diumenge, 24 de maig del 2009

robots


Avui la Júlia m'ha fet aquest dibuix d'un robot. M'encanta quan dibuixa robots enlloc de nenes amb sabates de tacó... I perquè serveix aquest robot? Doncs jo em pensava que potser després de veure'm tot el dia asseguda davant l'ordinador o els llibres, el robot potser estava pensat per fer-me els treballs o els examens. Però no, resulta que és un robot-ambulància.
Això em recorda el dia que va dibuixar una nau espacial i me l'anava describint: aquí hi ha una finestra, aquí una pora, aquí una antena i aquí una rampa perque la gent que va amb cadira de rodes també pugui entrar a la nau. D'on li surten aquestes idees???

Enfí, una de les coses que més em va agradar d'acabar la carrera va ser que després de tants anys per fi tenia els caps de setmana lliures, però lliures de debò, sense aquell neguit constant de pensar que hauries d'anar avançant feina perquè no se t'acumuli tot durant les setmanes de febrer, juny i septembre.

Però ja m'havia oblidat lo pal que és això d'haver-se d'hipotecar el temps "lliure" redactant treballs, llegint llibres que una no ha triat i empollant teories inútils pels exàmens. Només em queda una setmana però us juro que se m'està fent eteeeeeeeeeerna! I a més sé que a mitjants d'agost tornaré a començar. Suposo que el pitjor és que a sobre ara m'ho haig de combinar amb la feina i la familia. De fet, em pregunto com m'organitzava el temps quan estudiava a la UAB. Com podia ser que em deixés assignatures pel setembre? Si només estudiava!!! Si teniu fills en edat d'anar a la universitat, us recomano que els animeu a treballar mentre estudien. Hi ha temps de sobra per estudiar i treballar, adquireixen experiència i a sobre poden estalviar uns dinerets. Sempre hi quan hi hagi feina, és clar.

Apa, us deixo que haig d'aprendre'm els principis de Grice, què és un xenisme i la diversitat de la unitat de la llengua, entre mooooooltes altres coses.

2 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Ditxós temps , que sempre ens en falta ...però ben utilitzat dona per molt i agraïm haver fet tant amb tan poc

Kuroi Neko ha dit...

Vaja, com t'entenc!

Jo també em pensava que quan em toqués fer feina els caps de setmana de neguit (pensant "he d'estudiar això", "he de fer tals exercicis") s'havien acabat. Què en sóc d'il·lusa!
Crec que faig més feina ara que abans! :(
M'han dit que només és una ratxa, fins que ja ho tens tot mitjanament engegat i aleshores pots anar tirant de la feina d'altres anys. Però déu n'hi do, entre preparar classes, materials, exàmens i corregir-los! És per morir-se...

Un petonet i ànims!

aigua_clara_