dimarts, 8 de juny del 2010


Ens vam passar el cap de setmana plantant "thuja brabant" (vegeu la foto). A la resta del jardí hi tenim "ligustrum vulgare" que ens fa de "tanca", però a aquesta banda, la que toca al carrer, encara no hi haviem posat res i per això no hi som mai, tot i que és la part que més hores de sol té al llarg del dia. Però finalment ens vam decidir i vam encarregar que una excavadora fes el forat (només hi havia pedres i fang), que un camió lliurés terra bona per plantar i 60 thujes. I heus aquí el resultat! Ara només cal esperar que creixin ràpid.
Us poso també un parell de fotos d'altres flors que tinc en aquests moments i que m'agraden. Concretament pels alliums hi tinc certa debilitat; quina perfecció de la natura!

2 comentaris:

Kuroi Neko ha dit...

Anna, i després, a l'hivern, què passa amb aquestes plantes? Sempre n'he tingut curiositat... Tornen a sortir a la primavera i l'estiu, o has de tornar a fer la feina any rere any?

Anna ha dit...

Aigua-clara, hi ha plantes que són perennes i que quan fa fred "hivernen" i tornen a sortir a la primavera. D'altres, són anuals: només duren una primavera-estiu i es moren a l'hivern, tot i que moltes s'auto-sembren i surten noves flors la primavera següent.
Aquest any, el fet d'haver-hi hagut tanta neu durant tant temps va fer que les plantes quedessin aïllades i no es fessin malbé amb les glacades (en plan iglú)