dilluns, 26 de juliol del 2010

de tornada...

...ens vam trobar de nassos amb la fresqueta sueca. Durant les setmanes que hem sigut a Catalunya, a Estocolm ha fet molta calor i no ha plogut gens. Tot estava ben sec. Sort que tenim uns veïns que ens han regat les plantes! Dissabte però, no va parar de ploure des de la una del migdia i fins ben entrada la matinada. La temperatura al vespre havia baixat fins a 13 graus. Ahir seguia tot gris i alguna goteta també va caure. Avui el cel continua ben tapat però s'està bé, a 19 graus.
Una altra cosa que ens vam trobar a l'arribada van ser unes 8 tomaqueres que han crescut on vaig plantar flors diverses (que també han sortit). Suposo que a la terra del compost que vaig barrejar, hi havia llavors de tomàquets i ja ho veieu (mireu foto), potser tindrem collita pròpia i tot, si és que arriben a madurar abans de que faci massa fred...
Ahir vaig anar a la perruqueria i em vaig gastar exactament el que m'hauria costat anar al Cebado de Bcn i que vaig descartar a causa del preu... Ja són nassos!
Parlant de preus, no vaig pas veure cap crisi a Bcn. Tot i les rebaixes, vaig trobar que tant roba com sabates estaven pels núvols, pel que dedueixo que la gent encara es pot permetre aquestes despeses... Al final a l'aeroport i a última hora abans d'embarcar em vaig comprar unes sandàlies (a meitat de preu i tot i així no barates) que em posaré pel casament que tenim dissabte a Varsòvia. Esperem que no plogui.

3 comentaris:

Kuroi Neko ha dit...

Jo hi vaig anar la setmana passada a Bcn i vaig trobar unes rebaixes impressionants: vestits a 6 i 7 euros, faldilles a 3 i 5 euros, en fi, vaig tornar carregada fins a dalt!

També em vaig comprar unes sandàlies, però aquestes al Corte Inglés, i no em van costar barates, això sí que és cert.

Quina il·lusió les tomaqueres, tant de bo les pugau menjar!! :D

Garbí24 ha dit...

Les tornades sempre son doloroses..que hi farem. I tant que menjaràs tomaquets, això d'aqui a un mes estan al plat.
En quant a les rebaixes jo crec que aquest any son mes cares que l'any passat, no hi ha tanta qualitat ni bons preus

ramon ha dit...

benvinguda de nou!!!