dimarts, 11 de desembre del 2012

Gangues

Dissabte tenim el sopar del Nobel que fem cada any juntament amb tres parelles més. La idea és que a part d'un bon àpat, i de la presentació dels premiats (els reals, a cadascú li toca fer un resum de l'obra, autor o investigació que ha motivat el premi) l'ambient sigui el més festiu possible. Per això les dones hem d'anar amb vestit llarg i els homes amb americana i pantalons foscos (no cal que duguin frac perquè surt una mica car). Com que els temps dels casaments d'amics i familiars ja han passat, tots els vestits llargs que servidora guardava a l'armari ja s'han aprofitat per les anteriors ocasions, de manera que n'havia d'obtenir un de nou. L'any passat me'l va deixar una amiga però aquest any he anat a una botiga de segona mà (i les altres tres dones també ho han fet).
Ahir vaig anar a unes quantes del centre d'Estocolm però eren caríssimes: vestits de marca o fets a mida que no baixaven de 60 euros.
Però avui he anat a una d'aquestes botigues on els productes vénen de donacions i on els guanys es destinen a gent més necessitada. Estava entre dos: un que valia 35 euros i que era més classicón (amb tul sota la faldilla) i el que finalment m'he quedat, que per la forma també és força clàssic però una mica més dels 70 o 80, i que només costava 9 euros i em quedava que ni pintat! A la foto no s'aprecia massa però és de color verd i la tela és brillant. El que veieu és l'escot del darrera.
A més, he trobat una caseta de nines i un bolso per 3 euros cada cosa.
En època de crisi, recomano a tothom anar a fer un tomb per aquest tipus de botiga, es poden trobar moltes gangues i fa gust pensar que es reaprofita quelcom que si no potser acabaria a les escombraries.

5 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Aqui de moment en aquestes botigues no s'hi pot arribar anar de cutres....per BCN si que sé d'alguna que es poden trobar coses.
El vestit com més llueix deu ser posat.... ;)
Bon sopar

Teresa ha dit...

Anna, te l'hauries d'haver posat i ensenyar-nos el bé que et queda!!Les botigues de 2a ma és el que trobo més a falta a Catalunya. Quan vinc per Suècia sempre en visito alguna (les de creu roja estan molt bé) i compro coses precioses per 4 corones.
Passeu-ho bé al sopar dels Nobel!

albert ha dit...

Segur que et quedarè molt bé i us ho passareu pipa....

Kuroi Neko ha dit...

Estic amb en Joan, el vestit posat deu guanyar molt! encara que sigui retallant la cara, podries posar una foto!
Aquí és difícil trobar botigues de segona mà que tinguin coses interessants. I les que ho són, els preus són tan cars que no val la pena...

Teresa ha dit...

Que tal el sopar?