dijous, 9 de gener del 2014

any nou

Quants dies sense escriure! Ahir vam tornar de Barcelona i no vam trobar ni una mica de neu. Em sembla que és la primera vegada des que sóc aquí que fa un hivern tan "càlid". Però segons el diari, a partir de demà comencen a baixar les temperatures i diumenge nevarà. Ja va bé, així podrem esquiar, jugar una mica i mantenir-nos en forma fent anar la pala! ;-)
Hem passat uns dies molt agradables en familia i amics i no hi ha hagut res especial a destacar.
L'única cosa que m'ha cridat l'atenció ha estat això de les cigarretes electròniques: botigues que han sorgit com bolets (com les immobiliàries de fa 10 anys) i gent fent servir aquests artilugis que jo no havia vist mai. Aquí a Suècia, no n'he vist ni una d'aquestes botigues! I per primera vegada, ahir a l'avió van informar, com sempre, que estava prohibit fumar (hi ha algú que encara no sàpiga que està prohibit fumar als avions???) però van afegir que tampoc es podien fer servir aquestes cigarretes electròniques... Que potser produeixen interferències? No ho sé ni m'interessa, la veritat.

2 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Ja va bé aquest canvi de temps, per anar agafant ritme de pala que després dels torrons necessitem cremar....de totes maneres esperem que els gruixos siguin benèvols.
Es veu que aquestes cigarretes emeten una espècie de vapor que no està del tot estudiat i després olor, per això no les deixen fer servir en llocs públics.

Teresa ha dit...

Això està cantat que serà un fracàs. Veig moltes botigues d'aquestes peró ningú que hi entra.