dimarts, 1 de juliol del 2008

a casa

Diumenge vam arribar a l'estimada terra, que per mi cada dia esta mes irreconeixible... Vam arribar al vespre, quan el partit Espanya-Alemanya comencava. I al cap de 5 min. de ser a casa els pares els espanyols van marcar un gol. Van comencar a sonar petards a tort i a dret, crits d´alegria des del carrer... I quan va acabar el partit encara mes traques i pitades de cotxes. Que trist!!!
Dilluns vaig pujar a Moia i mai m'hagues pensat que podria veure el que vaig veure: una bandera espanyola forca gran, penjada d'un balco de l'avinguda de la vil.la! Aixo fa pocs anys hagues estat impensable. Entre altres coses perque algu ja s'hagues encarregat de grimpar per treure-la. Despres vam anar a Manresa i pel cami vam trobar obres a la carretera, l'estaven esfaltant i els obrers havien decorat la maquina amb una gran bandera espanyola amb un toro al mig. Em fan venir esgarrifances...
Despres m'entero que han fotut al carrer a l'Antoni Bassas, veig al president Montilla conmemorant fets historics de Catalunya... No ho se, tot plegat m'entristeix forca.
Aquesta tarda marxem cap a Menorca i ens hi quedem 8 dies. Quin gust! Per tant no escriure al bloc.
2 apunts que no tenen res a veure amb els temes esmentats mes amunt:
- Volia agrair al J.J. Isern (podeu accedir al seu bloc pitxant a l'enllanc del llistat de blocs que llegeixo) el seu escrit del dia 18 on em fa posar vermella. Aviam si aquesta vegada ens podrem veure o si mes no parlar per telf.
- Penso en la Teresa de Västervik (tambe podeu accedir al seu bloc de la mateixa manera) que si no hi ha hagut novetats avui li indueixen el part i des d'aqui desitjo que li vagi tot molt be.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Anna, que us ho passeu molt i molt bé...!!!!!

Anònim ha dit...

Aquestes escarafalls casposos per la victòria d'Espanya serien els mateixos si Catalunya tinguès selecció i guanyes un torneig. La ùnica cosa es que en lloc del toro i el sombrer cordoves seria una barretina.
No oblidis que el Sr. Montilla està encantat amb la victòria d'Espanya. que tot un president de la Generalitat va fer un article a La Vanguardia dient perquè volia que guanyés Espanya i que es mantè en el poder gràcies als teòrics independentistes d'ERC...Sense comentaris

Anònim ha dit...

Cada dia que passa Catalunya és menys Catalunya...És trist però es la realitat
Bones vacances

Anònim ha dit...

bones vacances i a tornar amb més anims...!!

Kuroi Neko ha dit...

Amb això del partit tens tota la raó... Fotia molta pena però potser és perquè a nosaltres no ens feia cap il·lusió especial celebrar això, no? Vull dir que, en el meu cas, si hagués estat Catalunya qui hagués guanyat, potser sí que hauria fet una mica de gresca. Sense arribar als extrems que han arribat aquests xD

Ah, i no sé si ja hauràs tornat de les teves vacances de Menorca, però espero que t'ho hagis passat molt bé!!

aigua_clara_

Assumpta Montellà i Carlos ha dit...

Hola,
sóc l'Assumpta Montellà (la de la moguda de les Elnes).
Tinc una fotografia de les Elnes per a tu.
M'hauries de dir una adreça per enviarte-la o si estàs per Barcelona o rodalies uns dies abans de tornar a Estocolm, ens veiem i te la porto personalment.
M'envies un comentari al meu blog o al mail amontella.c@gmail.com.
i si, tornar a casa amb en Bassas acomiadat, la selecció espanyola aixecant passions pels nostres carrers i places...jo tampoc sóc d'eixe mon...com diu en Raimon.

Teresa ha dit...

Anna, moltes gràcies per pensar en mi.Va ser unpart molt llarg i al final va acabar amb cessària però ara ja som tots a casa i estem molt bé. Bon estiu i aprofita el temps a Catalunya que els que no hi som ho enyorem molt!.

Anna ha dit...

gracies pels vostres comentaris, un dia d'aquests escriure un post pero ara mateix on tinc massa temps.
Teresa: felicitats!! Ja he deixat missatge al teu bloc
Assumpta: em posare amb contacte amb tu.
Aigua Clara: Menorca... UN GUSTAS!!! Tu ja ho deus saber, venint d'Eivissa!
Fins aviat!!