divendres, 3 d’octubre del 2008

35

Escric a corre-cuita abans de marxar cap al centre a tornar els llibres a la biblioteca i fer uns encarrecs mentre els pares em fan de cangur de l'Elna, per dir-vos que encara soc viva i que m'agradaria escriure molt mes sovint al bloc pero no dono a l'abast. Ja he fet 35 anys, glups!
Segueixo contant els passos pero haig de confessar que hi ha bastants col.legues que caminen molt mes que jo, tot i que jo durant les classes sempre passejo amunt i avall. Pero es clar, acostumo a anar amb cotxe a la feina i aixo es nota. A la que puc, pero, m'en vaig a caminar i carregar pil.les.
Avui al diari, el meu amic Nathan Shachar (dic amic amb ironia perque no el conec de res pero sempre escriu sobre Sudamerica i Espanya i coneix be la realitat catalana i em cau be) parla dels mitjans informatius espanyols i de lo poc fiables que son perque la majoria responen a una ideologia politica i censuren la informacio objectiva. Parla del grup Prisa i del Polanco. La veritat es que jo no tenia ni idea que aquest tio primer va ser franquista i que quan li va convenir va cambiar de camisa amb la democracia. El Nathan va tenir ocasio de coneixe'l i li va dir que a Suecia es considera que els propietaris dels mitjans informatius no han de ficar cullarada en el contingut de la informacio. I el Polanco li va respondre: "Llavors vol dir que les persones dinamiques se n'aniran cap a altres negocis".
Acaba comentant que a Madrid ven molt be "La Voz de Galicia" perque es un dels pocs diaris neutrals a Espanya.

2 comentaris:

... ha dit...

Ai noia... no em parlis d'anys que d'aquí un suspir entro al club super3, i no és que em faci especial il·lusió....
Ànims amb les caminades!

Anònim ha dit...

"La voz de Galicia" no l´he llegit mai. Ojalà sigui neutral peró la premsa espanyola, en general, està absolutament polititzada. Jo llegeixo l´AVUI que al menys si es decanta cap una banda que sigui de la meva...Junt amb La Vanguardia crec que son els 'unics que es poden llegir a Catalunya.