dijous, 28 de maig del 2009

TREEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!

Els que em coneixen ja ho saben: no sóc gaire futbolera. Però en dies com avui m'emociono.
M'emociona veure que a la primera plana del diari suec hi ha una gran foto amb el titular "El Barcelona guanya de carrer al United".
He sortit de casa amb un gran somriure i tot i ser les 7:30 del matí, de bon humor!
M'encanta entrar a la classe i preguntar als alumnes si no em feliciten i que sàpiguen directament a què em refereixo... molts d'ells van veure el partit d'ahir a la nit.
Fins i tot quasi em cau la llagrimeta al veure TV3 a la carta/ resum final al telenoticies migdia amb les millors imatges d'ahir.
Em sento com a casa i m'emociona pensar que una vegada més el món es pot enterar de que Catalunya existeix, encara que sigui mitjançant el futbol i el Barça. Encara que alguns insisteixin en negar-ho (com un que jo conec), el FC Barcelona és un dels millors embaixadors de la nostra cultura. Avui dóna més gust que mai ser barcelonina.
Per cert, a les 17h tinc un examen però la pàgina de la Uni no funciona (per culpa seva) i com no el pugui fer em fotré de molta mala llet. Ah! I el profe és del Málaga i després del Madrid, jeje ;-)

6 comentaris:

salvador ha dit...

Malgrat de no ser d'aquest equip reconec que el cas Barça actual s'hauria d'estudiar en les escoles de negoci per veure com un líder pot transformar una colla de jugadors que l'any passat pasaven de tot, en un equip guanyador e imbatible. Chapeau per en Guardiola.
Dit això t'he de dir que estem menjant Barça a tots els apats, pel carrer, al dormir, etc.etc. S'ha acabat el problema del financiament, la reivindicaió de l'Estatut, la crisi economica etc. Només hi ha Barça.

Garbí24 ha dit...

Tot i no ser un gran forofo , tinc que reconeixer que aquest any ho he seguit tot i ha sigut fabulós poder-ho viure al costat del meu fill de set anys . Desitjava el triplet per ell i vam gaudir d'una final que no oblidaré i crec que ell tampoc.

ramón ha dit...

Ha estat un victòria que ha projectat Catalunya al mon.

Noemí ha dit...

Jo tampoc sóc gaire futbolera però al final t'acaba agradant casi per força! La veritat és que començo a estar-ne una mica cansada, com diu el pare Barça a tots els àpats! Però vaja... Fins i tot els nens de l'escola bressol (entre ells la Laia, és clar) es passen el dia cantant "copa, lliga i champions!" del Crackòvia!!! Fa gràcia!

Oriol ha dit...

Doncs jo si que sóc futbolero, del Barça i he disfrutat com mai. Des del principi de temporada ha estat un any increíble, però el mes de maig ha sigut insuperable...el 2-6 al Bernabeu, el gol d'Iniesta a Londres, la final de la copa, la lliga i el partidás contra el Manchester. I això fet amb gent de la casa principalment...
Visca el Barcça i Visca Catalunya!

Maite G. ha dit...

Jo tambè he disfrutat molt, per el bon joc, demostrar cntinuament que són un equip i del entrenador no cal ni parlar-ne, es un crac!!!
Tants millions que es gasten altres per no res i no saben que des de la cantera es pot fer coses molt bones.
En fi, que ha estat inmillorable l'epectacle que hem donat a tot el mon.