dimarts, 18 d’agost del 2009

Ferry

No sé si ho sabeu o si ja us ho havia comentat alguna altra vegada, -perquè la veritat és que perdo el comte del que he escrit després de tants anys- però aquí a Escandinavia hi ha uns ferries que van entre Finlàndia i Suècia, Suècia i Estonia, Letonia i Finlandia, etc. No s'utilitzen tant com a transport sinó com a local de festa, on sobretot i el més important, l'alcohol és barat. A més a més també hi ha botiga tax-free on comprar beguda i cosmètica. El viatge dura 24 hores i és d'anada i tornada, o "creuer".
En general, la gent agafa el barco per menjar, emborratxar-se, "ballar" i lligar. Imagineu-vos: discoteca, bar, restaurant, casino, karaoke, envelat i hotel, tot en un! Hi ha, però, diferents classes i companyies. Alguns són més plens de jubilats i altres de joves. Els preus dels camarots també varia molt.
Però a què vé tot això? Doncs que aquest any com a Kick-off, l'escola va triar un d'aquests creuers. Vam estar de conferència tot el dijous (sortint del port a les 7,30h del matí), sopar i festa per la nit i arribada de nou a Estocolm a les 6,30h del matí de divendres. Va ser bastant divertit, la veritat sigui dita, però una ja no té vint anys i sincerament, això de només dormir 3 hores entre dijous i divendres em va matar. No sé si de la ressaca (vaig beure vi amb el sopar i poca cosa més) o de les onades, però dissabte encara em durava la sensació de que el terra es movia: horrible!
Demà comencen l'escola els alumnes però jo no hi seré perquè acompanyo a la Júlia el primer dia a la seva nova escola. Ahir hi va anar 2 hores i avui 4, tota cofoia amb la seva motxil.la de les 3 bessones, comprada a Cal Grau...

3 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Quant vaig estar a Estocolm , una noia ens ho va comentar en un ferry mentre anàvem a l'illa de Sandham i que organitzaven sortides amb ferry que arribaven a Finlandia . La veritat es que ho vaig trobar estrany , però veig que es veritat.
Ah i no es l'edad , la causa es la falta de practica ;)

Kuroi Neko ha dit...

Aquest estiu hi vaig anar de creuer (pel Mediterrani, que m'imagino que deu ser prou diferent!) i ens va encantar.
Això que expliques ha de ser ben curiós, i és molt car de fer?

ramon ha dit...

Doncs a mi em sembla interessant fer una jornada d'aquest tipus