dilluns, 7 de febrer del 2011

feina agradable

Al final la meva amiga va venir, amb un ram de tulipes i demanant-me mil perdons.

I ara m'han convencut per formar part de la junta directiva de l'associació d'"Amateurs de jardí" de la regió d'Estocolm. Em va fer il.lusió perque fa 4 anys que sóc membre de l'associació, que majoritariament consta de gent de més de 50 anys que en saben un ou de jardineria, però com que conec una senyora que hi ha està molt ficada, va ser ella la que em va "recomenar", dient que creia que ho faria molt bé (modèstia a part) suposo que perque els falta gent per omplir llocs de la junta... En tot cas, serà divertit assistir a les reunions i conèixer un munt de gent que en sap d'aquesta activitat que a mi m'ha captivat des de que tinc terreny per omplir i un clima que fa que no hagi de regar el jardí.
Dissabte hi ha la primera reunió, aviam què tal anirà.

Per cert, heu vist la paròdia de l'anunci d'Estrella? Me l'ha passat el meu germà i m'ha fet molta gràcia. Heu d'haver vist l'original primer, és clar!

4 comentaris:

El porquet ha dit...

Així doncs retiro les paraules destraleres de l'altre post... ;p

Aquests suecs... munten unes associacions ben frikis. I tu que t'has deixat enredar!

Molta sort senyora directiva!

Garbí24 ha dit...

de paròdies ja en corren vàries...totes encertades però com la original res de res.
El primer que els has d'ensenyar quan estiguis a la junta...és que al jardí es poden plantar tomates per després fer un bon pa amb tomata...segur que trionfes

Finestreta ha dit...

Ostres doncs jo, de moment, sóc negada per la jardineria!

Molta sort a la junta directiva!

marijose ha dit...

Doncs jo et recolzo amb això de la jardineria; a mi també m'agrada i em relaxa molt quan al matí (dels caps de setmana)dedico una estona a les meves plantes. De petita teniem una casaa Masquefa i la meva mare plantava plantes, regava etc... i jo passava; però des que estic a l'Estany em vaig aficionar i m'ho passo molt bé. Així que espero gaudexis en aquestes reunions.
I sobre la paròdia si parles la que han fet del Madrid he de dir-te que la vaig trobar divertidíssima.