divendres, 2 de setembre del 2011

fisioteràpia i altres

Ja fa gairabé un any que em fa mal la cama dreta, des del taló fins a la zona lumbar. Primer vaig provar de reposar, deixar de córrer, no fer gimnàs de fer salts i tal. Després em vaig comprar unes mitges plantilles (estàndard) per si de cas tenia un taló en espoló. Vaig anar al que aquí anomenen "napaprat", que vé a ser una variant sorgida entre osteòpata i quiropràctor. Em vaig deixar uns quants calés però no em va servir massa.
Al final vaig anar a la metge de capcalera que em va aconsellar anar al fisioterapeuta (entra per la seguretat social, és a dir, només has de pagar fins a un cert preu) i que també podria ser bo fer-me unes plantilles a mida.
Les plantilles ja me les he fet (170 eur) i de moment no veig gran canvi.
En quant al fisioterapeuta, he intentat concertar cita vàries vegades però no tenen mai hora. Típic del sistema suec: has de trucar entre les 8:30 i les 9:30h per demanar hora, però és que a més, no dónen hores més enllà dels propers 15 dies. És a dir, has d'anar provant cada dia, aviam si hi ha sort. Avui la tia m'ha aconsellat que dilluns a les 8:30h ja estigui penjada al telèfon. N'estic fins a cert lloc, la veritat.
No vull tornar a la metgessa fins que no hagi almenys provat el que em va dir ella, però el cert és que potser el que convindria és que em fessin una radiografia per veure d'on vé el mal. És clar que coneguent com funcionen aquestes coses, i al no ser cap urgència probablement m'hagi d'esperar 3 mesos i per tant més val intentar anar al fisio primer.


1 comentari:

Garbí24 ha dit...

i una bona sessió d'acupuntura? per aconsellar que no quedi......
Bona sort i que no sigui res