dilluns, 30 de gener de 2012

dissabte d'esquiada


 Dissabte feia un dia perfecte per anar a fer una mica d'esquí de fons amb tota la familia: -1°C, tot i que sense sol. Es va notar que era el primer dia de la temporada perquè estava molt patosa, la veritat. Les nenes quan millor s'ho van passar va ser baixant en trineu, i és que el lloc és perfecte, la veritat.
Esquiant pel bosc vaig veure aquest arbre, que havia quedat ben nevat d'un costat i la neu s'havia glaçat, de manera que queda permanentment així, en la vertical del tronc, curiós, si més no.
També vaig veure per primera vegada aquests petits esquís que s'adapten a les rodes petites del cotxet, fent molt més fàcil l'avanç per la neu dels més petits.
Aquest matí estàvem a -11ºC però ha fet un dia preciós. Mica en mica el sol va pujant més amunt cada dia i quasi es nota la seva escalfor al migdia...

4 comentaris:

salvador ha dit...

A Catalunya estem pendents de que hi caigui una mica de neu aquesta setmana extensible a cotes baixes. A la gent li fa il·lusió la "nevadeta" de cada dos o tres anys. A veure si hi ha sort i tenim una petita alegria dins la tristor de males noticies que ens en volten.

Parlant de males noticies el "crac" de Spanair ens ha deixat sense un vol diari BCN-Estocolmo amb uns horaris comodíssims però el més trist son els 2400 treballadors que se'n van a l'atur i la pèrdua del prestigi empressarial català. M'imagino que molts suecs amb els vols comprats Estocol-BCN ens deuen estar maleínt els ossos...

garbi24 ha dit...

que maca que es la neu....quan es mostra amb mesura i com a diversió.

Anna ha dit...

Sí, lo de Spanair és fotut, Però ara comenca a operar "vueling". Es clar que no sé si un se'n pot fiar massa d'aquesta companyia.

albert ha dit...

Avui també ens ha vistat la neu a Catalunya i sembla que ens hem de preparar per passar molt fred i no estem tant preparats com vosaltres...pero com diu Garbi : que maca és la neu...amb mesura i com a diversió