dijous, 20 de març del 2014

primer dia de primavera... o no.

La setmana passada feia un temps fantàstic. Per una vegada, hem tingut un hivern molt tranquil metereològicament parlant; ha nevat molt poc i no ha fet massa fred. Com deia l'altre dia, fins i tot les tulipes ja feien un bon pam i els iris estaven florits. Massa maco per ser veritat.
Ahir va nevar tot el dia i avui segueix. A més, com que estem entre graus positius i negatius, la neu és de la que pesa, "neu molla" que diuen aquí; enganxosa, ideal per fer ninots i boles però per res més.
I aquest cap de setmana hi ha la fira de jardineria de cada any, i tornaré a ser-hi, treballant voluntàriament per l'estand de l'associació i comprant plantes i altres cosetes. El problema és que tal i com està el tema -com podeu comprovar en les fotos- encara no podré plantar res, i ficar plantes exteriors dins de casa no és el millor... Però és el que hi ha.
Nota: per fer les fotos he rascat una mica la neu, si no, no es veurien les flors perquè estan colgades.




4 comentaris:

Anònim ha dit...

I jo que avui hem queixo perquè aquí tenim mínimes de 7ºC xD

Garbí24 ha dit...

No endrecis la pala que encara pot fer servei......aquí ja teniem la llar de foc apagada i segons tinc entès aquest cap de setmana tornarà a fer falta.
Bona primavera

xavier pujol ha dit...

Ha passat moltes vegades. Hiverns suaus i quan arriba la primavera ens vol fer pagar els endarrerits.
Fita

Kuroi Neko ha dit...

Em fascina com la natura fa per lluitar contra l'adversitat (en aquest cas, la neu i el fred).
M'encanta tot el que ens expliques sempre :)