dijous, 20 de març de 2014

primer dia de primavera... o no.

La setmana passada feia un temps fantàstic. Per una vegada, hem tingut un hivern molt tranquil metereològicament parlant; ha nevat molt poc i no ha fet massa fred. Com deia l'altre dia, fins i tot les tulipes ja feien un bon pam i els iris estaven florits. Massa maco per ser veritat.
Ahir va nevar tot el dia i avui segueix. A més, com que estem entre graus positius i negatius, la neu és de la que pesa, "neu molla" que diuen aquí; enganxosa, ideal per fer ninots i boles però per res més.
I aquest cap de setmana hi ha la fira de jardineria de cada any, i tornaré a ser-hi, treballant voluntàriament per l'estand de l'associació i comprant plantes i altres cosetes. El problema és que tal i com està el tema -com podeu comprovar en les fotos- encara no podré plantar res, i ficar plantes exteriors dins de casa no és el millor... Però és el que hi ha.
Nota: per fer les fotos he rascat una mica la neu, si no, no es veurien les flors perquè estan colgades.
4 comentaris:

Anònim ha dit...

I jo que avui hem queixo perquè aquí tenim mínimes de 7ºC xD

joan gasull ha dit...

No endrecis la pala que encara pot fer servei......aquí ja teniem la llar de foc apagada i segons tinc entès aquest cap de setmana tornarà a fer falta.
Bona primavera

xavier pujol ha dit...

Ha passat moltes vegades. Hiverns suaus i quan arriba la primavera ens vol fer pagar els endarrerits.
Fita

Kuroi Neko ha dit...

Em fascina com la natura fa per lluitar contra l'adversitat (en aquest cas, la neu i el fred).
M'encanta tot el que ens expliques sempre :)