dimecres, 2 d’abril del 2008

amb dos ja n'hi ha prou!








Al menys aixo es el que pensa la meva filla de 4 anys.



Ahir va caminar molt: anada i tornada fins al parc (que es a + o- 1km de casa)! N'estava tota orgullosa i li va dir al seu pare que ja podiem llencar les "rodetes" (son una d'aquestes plataformes que s'ajunten al cotxet perque el/la germa/na gran s'hi posi de peu i no hagi de caminar, vegeu la foto).


Va dir que l'Elna no les podria fer servir perque quan ella sigui gran no hi haura ningu per portar al cotxet.


Llavors el Tomas va dir:


- Pero no ho sabem, potser vindra un altre/a germa/na.


J: - No! Amb 2 filles ja n'hi ha prou. No vull sentir mes plors ni que la mama hagi d'anar a posar xumets tota l'estona! Mes bebes no.




Queda clar doncs que si seguim els desitjos de la Julia aqui ens parem i no passem a engreixar les llistes de families nombroses. La veritat es que ara com ara sembla bastant probable que aixi sigui. Tot i que fa pena pensar que ja no hi haura mes bebes, i mai es pot dir mai mes, de moment pensem que 2 nenes sanes ja esta be. Qui sap, potser quan porti un any dormint tota la nit seguida (si, ja se que soc una mica repetitiva amb el tema) canvii d'opinio!




Per cert, fa dies que no comento el temps que fa: sol i 10 graus!!! Ara si que ja s'ha fos la neu i ha arribat la primavera. Ja hem vist varies flors que no se ni com es diuen en catala perque no crec que alla cresquin. Us adjunto fotos aqui baix per que les veieu. La primera es diu "blåsippa", la segona "snödroppe" i la tercera "tussilago".




7 comentaris:

Teresa ha dit...

Caram la Julia quina seguretat amb el tema!! I si li dius que seria un germanet?? no ho trobaria una mica diferent?

Finestreta ha dit...

Jajaja, que mona!!! Doncs compte eh, perquè jo conec una noia, que van dir que amb una ja en tenien prou, i pum, petit descuit, embarassada de nou, i de bessons!

Kuroi Neko ha dit...

carai, la teva filla, tan petita i ja tria i remena! Juas, què mona!!

Anònim ha dit...

caram amb la Júlia....!!! quina passada. A mi si que m'agradaria tenir un net

Josep Lluís ha dit...

Tinc set cosins que són germans entre ells. Va nèixer un i van anar a cercar la nena, i així set cops, i la nena na va venir.

A veure si cercant el nen...

Anònim ha dit...

Doncs a mi em sembla que tres es el nombre ideal. I si son tres nenes, benvingudes sien.

juditH Estradé ha dit...

Hola! Avui he retrobat el teu bloc! Feia temps que no et llegia! Quina gràcia la Júlia, és nena de coses clares ella!