dilluns, 28 d’abril del 2008

el gran germa us vigila

Des que vaig comencar al Blogger que porto una mica de control sobre la gent que visita el bloc. Si, us estic vigilant ;0). Mes que res em fa gracia veure d'on es la gent que em llegeix. I tot i que la majoria viviu a Catalunya i concretament pels voltants de Bcn, fins ara tambe hi havia gent d'Alemanya (gracies finestreta i Judith), Anglaterra, Holanda, Belgica. Pero avui m'ha sobtat veure que fins i tot m'han llegit des de Madrid, Galicia, EUA, Australia, Mexic, Colombia i Japo. Em pregunto que deuen haver escrit aquesta gent al google perque els sortis el meu bloc, perque altra cosa no pot ser :p.
Em faria il.lusio saber qui sou alguns de vosaltres que mai deixeu comentaris. Per exemple, qui es el/la catala/na que em llegeix des de Trollhättan? I el de Kista? Com es que algu em llegeix des d'Holanda, Belgica o Franca? Com vau venir a parar al meu bloc? Si us ve de gust contestar, em faria gracia saber-ho!

12 comentaris:

Kuroi Neko ha dit...

Mm, jo crec que tinc ficat al blog que sóc de l'illa de Pàsqua, per no ficar Espanya xD

Potser és una pista, no?

Anònim ha dit...

Serà curiós veure quanta gent contesta a la teva pregunta.Suposo que una cosa es llegir i l'altre posar-se a escriure comentaris doncs hi ha molta gent que els intimida.

Anònim ha dit...

Hola! Et llegeixo des de fa un mes aproximadament. Vaig tenir la grip i com que no podia sortir de casa vaig començar a navegar. Em sembla que vaig arribar al teu blog des del de la Finestreta o de la Judith. La veritat és que em resulta interessant llegir el que escrius encara que ,si no recordo malament, mai t´havia escrit fins ara. I sí, visc a prop de BCN.

Anònim ha dit...

Ei, el post d´abans,l´he escrit, jo , la Montse.

Friki ha dit...

Ei! No estic segur si havia escrit ja al teu blog o no... Jo sóc de Barcelona però visc a Uppsala i treballo a Estocolm... O sigui que les raons per les quals llegeixo el teu blog son prou obvies :) Aprofito per dir-te que m'agrada molt el teu blog!!

Anònim ha dit...

Iep,el de Kista dec ser jo!

Sóc un estudiant d'Erasmus i et llegeixo ja fa mesos per saber una mica més sobre els suecs i la vida a Estocolm.

La veritat és que no recordo com et vaig trobar, però probablement buscant alguna cosa relacionada amb "catalans a estocolm" al google :)

Josep Lluís ha dit...

Un dia en obrir "la fienestreta" des de Blanes, et vaig trobar. Des d'aleshores et segueixo amb un major o menor silenci.

M'agrada ser i estar-hi.

Siau

Finestreta ha dit...

Doncs ja n'has perdut una d'Alemanya i l'has guanyat a Catalunya!!!

A mi també m'entren posant unes paraules al Google que fan molta gràcia!!! És curiós oi?!

Anònim ha dit...

Jo ja ho saps, des de Moià, i és també obvi de perquè et llegeixo: perquè sóc la teva germana! jejeje I m'encanta com escrius!
Quina gràcia que hi hagi un noi de Blanes, no? Els nostres "avantpassats" són d'allà!

Anna ha dit...

Gracies pels comentaris, tot i que la majoria sou els que ja m'escriviu normalment.
Josep Lluis: la meva avia es de Blanes, d'una casa del carrer de l'Esperanca i tinc molt bon record de la vil.la.
Friki: t'he comencat a llegir. Uppsala es on vaig estudiar amb la meva beca Erasmus, molt guai.
Montse: benvinguda i aviam si t'animes a escriure mes sovint.
L'estudiant de Kista: el mateix li dic!

Anònim ha dit...

Jo et llegeixo des de prop de Barcelona. Fa temps que et segueixo però no he deixat gaires comentaris. No me'n recordo com vaig arribar fins aqui però crec que fou per algun blogroll. M'agrada la teva manera d'apropar-nos a Estocolm i en general com descrius les teves vivències de viure a l'estranger. Gràcies

Eule

Anònim ha dit...

He estat prop d'un any a Bollnäs, prop de Gävle, i no paro de dir-me tonto per no haber buscat més activament a catalans per suècia :-(((

Ara ja torno a ser a Catalunya, i un dia volent ensenyar-li a un company de feina les "loppis" online, buscant pel google vaig veure "una catalana a suècia", el blog de la Teresa, i clicant als links finalment he anat a parar al teu.

Felicitats!

David.