dissabte, 31 de maig del 2008

infermeres II i altres



Ja esta. El Tomas ja ha corregut la Marató. I ho ha fet forca be: en 4 hores i 27 minuts. Tenint en compte que avui la temperatura era de 27 graus i feia sol trobo que es un molt bon resultat. Suposo que estara fet pols durant alguns dies pero es una cosa que li feia molta il.lusio i s'ha passat l'any entrenant, o sigui que ja esta content.

Per altra banda, dir-vos que el resultat de la vaga d'infermeres ha estat que almenys aqui a Estocolm el sou minim a cobrar per una infermera es de 21.200 sek (2200 eur). I son brutes mensuals, 12 pagues. Els impostos a pagar son de minim 33 % amb variacions depenent del municipi on es viu.

I per avui res mes. Aviam si dema tinc mes temps per escriure.

2 comentaris:

Teresa ha dit...

Però hi ha moltes infermeres que protesten perque l'acord ha sigut tan poc favorable respecte el que demanaven. El rumor ara es que moltes d'elles s'esborraran del sindicat perque els ha fallat en la negociació. No sé...
Aqui tambe fa una calor increible!

Anònim ha dit...

Felicitats a en tomas. Aixó no es fa cada dia.
Doncs no han aconseguit massa les infermeres que diguem...No se les hores que fan però els hi queda un sou anual brut de 26.400 euros que si els hi retenen un 33 % és menys que les seves col·legues espanyoles.