dimarts, 25 de novembre del 2008

ajudeu-me!

El divendres de la setmana que vé tenim una festa de personal a l'escola. El tema és el cinema i hem d'anar disfressats d'alguna cosa relacionada amb les pel.licules.
El més divertit seria disfressar-se d'algun personatge però no hi ha manera que trobi una disfressa fàcil i barata i que al mateix temps la gent pugui reconeixer.

A algú de vosaltres se li acut de què/qui em podria disfressar? Tingueu en compte que de cosir no en sé gaire ni tampoc tinc temps i de que no em vull gastar més de 15 eur. en la disfressa.

Gràcies!

6 comentaris:

... ha dit...

Jo diria que una disfressa prou fàcil seria la de Pinocho. Tub de cartró per fer el nas, enganxat amb una goma, coloretes a les galtes, un barret amb una ploma, vestit i pantaló curt (visca el fred de Suècia), "pajarita" que es pot fer amb paper pinocho (ecolicuà :P) i guants blancs.
Què et sembla?

Garbí24 ha dit...

Crec que , un bon abrig amb un bikini a sota i tindrem una esplendida noia Bond , serà una disfresa barata i molt actual , doncs aquesta setmana s'estrena l'ultima . Ha i sensació asegurada :) Bona festa , segur que ho soluciones.

Anònim ha dit...

Hola Anna,

Abans havia deixat un comentari però veig que no surt.

Hi torno! Crec que la disfressa més fàcil és la de "charlot", americana i pantalons negres grossos, el bigoti (que te'l pots pintar), el barret (que te'l pots fer amb cartolina o tallant el cul d'una garrafa d'aigua i pintar-la de negre o folrada amb paper i l'ala del barret amb cartolina) i finalment el bastó.

Salut i força,

Anònim ha dit...

la més facil es la de eduardo manos tijeras. et fots maquillatge i tisores am esparadrap a les mans i apa

Anònim ha dit...

No sé si hi sóc a temps... Jo he pensat també la de charlot, és la que m'ha vingut de seguida al cap. Sinó també de Mary Poppins, unes faldilles, camisa, barretet i paraigües. La d'eduardo manostijeras... Uala, que bèstia! Una mica incòmode, no? jajaja

Anònim ha dit...

Et pots disfraçar de Marylin: una perruca decolor ros, una blusa ample i una fandilla vermella molt ampla. no es tan dificil. No oblidis la opeca a la cara...