dijous, 19 de novembre del 2009

endreça

Avui deu ser el desè dia seguit que plou, la qual cosa no vol dir que fa 11 dies veiessim el sol, perquè en general el cel era plè de núvols però no plovia. Però cal ser optimista, sembla ser que el cap de setmana ens espera un temps tapadet però potser amb alguna clariana...

El cap de setmana vam fer neteja d'armaris perquè hem canviat la disposició dels mobles a la nostra habitació i conseqüentment la de l'habitació dels jocs. Estic súper contenta de la feina feta, quasi que voldria fer una foto de l'armari dels llençols i les tovalloles ;-) Fins i tot he posat etiquetes per recordar que en aquest prestatge només llençols individuals de sobre, a l'altre coixineres, etc. Aviam quan dura! L'endreça també va servir per retrobar algunes fotos que donava per perdudes, donar roba a gent que la pugui aprofitar més que nosaltres i llençar aquelles coses que ja fan pudor (en el sentit figurat, és clar). No us passa que sempre guardeu algunes samarretes tacades per si heu de pintar la paret o el típic jersei de coll alt que mai us poseu però que pot servir "per quan aneu a esquiar"? O aquell vestit d'estiu passat de moda però que anirà bé per si un dia fa molta calor i volem treballar al jardí? No ens enganyem: quan pinti l'habitació trobaré qualsevol cosa per posar-me, quan em faci la bossa per anar a esquiar no recordaré que vaig guardar aquell jersei justament per l'ocasió i dies calurosos a Suècia... no comments!

Us ho recomano!

4 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Quant passa una temporada sense posar-te una peça de roba vol dir que a la propera ja no t'ho posaràs.
I si guardem tant tindrem més roba per pintar que per sortir decentment de casa

Noemí ha dit...

A mi em passa molt, i sempre guardo coses "per estar x casa" i després resulta que quan estic x casa vaig vestida igual que quan vaig al carrer... I jerseis que any rera any vaig traient a l'hivern i guardant a l'estiu sense posar-me'ls ni un sol cop, però per si de cas... Típic!

Kuroi Neko ha dit...

Jo faig endreça de roba pràcticament cada setmana, perquè es va acumulant, i no queda més remei que anar revisant el que tens.
I molt bona iniciativa regalar roba! Jo també ho faig :)

Anònim ha dit...

Fa temps una companya de feina, molt estimada i que actualment no és companya de feina perquè està jubilada!!! em va dir que ha d'esser una persona de fora del teu entorn qui ha de fer neteja de les teves coses.

Faig meves les opinions que llegeixo en aquesta pàgina "endreça"