divendres, 18 de desembre del 2009

no volies neu?




Doncs dues tasses!! Ahir no va parar de nevar en tot el dia i avui tinc unes agulletes de "cágate lorito" conseqüència d'haver estat treient neu del porxo, del camí d'entrada a casa, de davant el garatge... Déu n'hi dó! Almenys vaig fer esport durant dues hores!
Avui fa sol i estem a -10 graus i tot està preciós.
Ja que m'ho heu demanat us faré 5 cèntims dels premis guanyadors a l'escola; el de literatura és difícil d'explicar, un relat de 5 pàgines, bastant personal, sobre una dona que pateix un abort. El de l'aigua: dues noies van descriure el seu invent (sense arribar a construir un prototip) que consistia en un aparell amb pantalla digital que es monta a la dutxa i que mostra la quantitat d'aigua que s'està gastant i l'energia (quant més calenta l'aigua, més corre el marcador). Finalment, el moble era una d'aquestes cadires amb taula inclosa però que tenia una forma diferent(difícil de descriure). Però ep! no us penseu que això és una cosa habitual a les escoles, ho hem pogut fer perquè vam estar buscant patrocinadors!! O sigui, que a Catalunya segur que també es pot fer, si un s'ho proposa.
Aquesta nit tenim festa de personal, que hem organitzat també el nostre equip. El tema és "esport" i nosaltres serem "cheerleaders". Hem preparat diferents competicions que els equips hauran de fer i ens ho hem passat molt bé. Ja us explicaré el resultat! I quan pugiu penjaré fotos de la nevada també!

2 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Cheerleader....amb agulletes, esperem que aguanti jejejejeje. Bona festa

Anònim ha dit...

Molt interessant el tema del consum d'aigua però faltaria veure el cost del prototit. Un preu raonable podria llançar-los a la fama