dijous, 28 de gener del 2010

i seguim...

Ahir va nevar tot el dia i avui segueix nevant. Per no fer-me repetitiva no m'esplaiaré en el tema. Només dir-vos que hi ha tanta neu que ja no sé on posar-la quan la trec del porxo, de l'entrada, del carrer... Perquè és clar, la que va caure ara fa un mes no s'ha fós pas (com s'hauria de fondre si no passem dels 0 graus???) i per tant es va acumulant. A alguns llocs les màquines lleva-neus han creat autèntiques muntanyes de neu, pel delit dels petits que hi baixen en trineu. Però penso que ben aviat l'hauran de transportar als "abocadors de neu" perquè sinó aviat no podrem passar. A més, quan es comenci a desfer -Déu vulgui que sigui ben aviat- se'ns inundaran els espais.

Enfí, gràcies pels comentaris a l'anterior post. Almenys sé que alguns em seguiu llegint! Per cert Daniel, què et fa venir cap a aquests territoris?

I res, acabo de llegir les darreres pàgines del Lazarillo de Tormes. Curiós com n'és d'actual d'alguna manera. També estic reflexionant sobre què escriure en la tesina que haig de fer: lingüística, didàctica o literatura? No se m'acut cap bona idea, si en teniu alguna serà benvinguda!

Aviam si avui hi penso i faig una foto de davant de casa, perquè veieu.

5 comentaris:

Daniel Aragay ha dit...

Hola :)
Doncs mira... per varis motius per venir a Suècia, com per exemple... que m''encanta la neu!! :P

Tinc ganes de deixar tot això d'aquí per aquests motius:

- Asil polític-intel.lectual: Ja n'estic fart d'aguantar la mateixa història de cada dia: les estafes de Millet i derivats, la política catalana, espanyola,...
- Fart de patir les infraestructures tercermundistes
- Cansat d'aguantar les telecomunicacions del X.I AC, que ens robin i sobre ens diguin que tenim les millors connexions als preus més competitius.
- Les empreses que només demanen carreres universitaries però després no utilitzes res dels teus coneixements
- Per la homofòbia i la intolerància tant de polítics com dels que es creuen que dominen la fe de tothom.
- Perque aquí els lladres i els estafadors estan ben vistos, en canvi, els educats, respectuosos i solidaris som els "pringats".
- I també perque crear una empresa, innovar o ser emprenedor serveix només per pagar a l'Estat.

Vaja... resumint... que estic una mica cremadet :P

Noemí ha dit...

Carai, Daniel, Déu ni dó! Sí que estàs cremadet, sí... En moltes coses estic d'acord amb tu, però m'imagino que quan marxis també trobaràs a faltar algunes coses bones que teim els catalans (vaja, espero que encara tinguem coses bones per trobar a faltar..). Anna, a veure si fas aquestes fotos i ens les ensenyes, que a mi tb m'agrada molt la neu! I en quan a la tesina... ni idea! El Lazarillo de Tormes me'l vaig llegir a 2n de BUP i recordo que no em va desagradar...

Albert ha dit...

Sempre pots fer servir una vaporetto per fondre la neu...

Garbí24 ha dit...

La primavera està al caure...jejeje Suposo que per tu es difícil lo d'entendre l'escalfament del planeta.
Per acabar arrodonir-ho la comprovació de paraules posa:

beach

Daniel Aragay ha dit...

Noemí...
Hi hant que hi han coses bones :) el menjar, el clima, la familia,... i segur que un cop allà, trobaré a faltar més coses.