diumenge, 24 de gener del 2010

PER FI!!!


Sí, per fi he acabat d'escriure les avaluacions!!! Quin pal, tot el cap de setmana practicament dedicat a això en exclusiva... em fan mal els canyells! Però ara ja està, ja ho tinc enllestit i no hi haig de pensar més fins a finals de curs.

He sortit a caminar una mica per esvargir-me però és bastant pal quan els carrers estan plens de neu que sembla haver-se convertit en una mena de sorra fina. No sé perquè passa això... suposo que al passar les màquines llevaneus i remoure la neu de manera que sempre en queda un gruix als costats on han de caminar el peatons (quan no hi ha vorera) fa que no s'aixafi i quedi d'aquesta manera. Vull dir que pels llocs on només trepitja la gent, simplement queda una capa de neu dura i no és pesat caminar-hi, però quan la neu sembla sorra (suposo que s'ha d'haver vist per entendre què vull dir) és un pal passejar. I vull que es fongui la neu!!!!!!!!!!!!! Cosa que no passarà fins benbé d'aquí a 2 mesos com a mínim. SNIF! Demà estarem a entre -10 i -5 graus un altre cop. Des de que vam tornar de Bcn no hem passat de 0 graus ni una sola vegada...

Veig que ultimament no esteu massa actius en quant a comentar els posts, amb algunes excepcions, una pena, perquè m'agrada molt veure les vostres opinions.

6 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Això de les temperatures i no poder fer gairebe vida exterior ha de ser molt pesat, afegint-hi tantes hores de fosc, però tranquila que dos mesos no es res i haviat podras gaudir de moltes hores de llum, que es una passada. Com es que us fan treballar el cap de setmana? ai aquests suecs!!!

Daniel Aragay ha dit...

Hola!
Jo d'aquí a pocs dies m'en hi vaig cap a Estocolm!!!! :) i no vindré de vacances sino a viure, o a intentar viure ;)

El teu blog em va fenomenal per anar preparant motors.

Una abraçada!

Kuroi Neko ha dit...

Hola!
Darrerament he estat una mica enfeinada i ni al meu bloc havia escrit!
Alguns voleu que es fongui la neu i d'altres voldríem veure nevar i que la neu durés més que un parell de segons... Mai tenim el que volem!
Per cert, jo també estic d'avaluacions, amb una muntanya d'exàmens i treballs, sort que tenim l'Excel que s'encarrega de calcular les mitjanes :)

Una abraçada!

Anònim ha dit...

I com han anat les evaluacions?. Trobes que el teu esforç envers els teus alumnes ha estat recompensat? Quan n'has cateijat...?. Dificil feina la d'eevaluar...

maria ha dit...

Doncs si que llegeixo el teu blog malgrat que a vegades no hi hagi temps per fer comentaris. Es molt interessant.

Anònim ha dit...

A mi no m'agrada gens avaluar els alumnes i hi dono masses voltes. S'ha de ser objectiu, per altra banda les avaluacions han de servir per encaminar l'estudiant.
A la meva filla a primària aqui a Catalunya no li posen notes, només PA (progressa adequadament ) i ho trobo molt poc orientatiu pels pares i per ella mateixa.

M'agrada molt el teu blog i de les coses que parles.
Eulàlia