dijous, 28 de gener del 2010

uns tant i els altres tan poc

Com que m'ha fet tanta il.lusió veure 5 comentaris (!) només unes hores després d'haver escrit el post, penjo les fotos promeses. No sóc bona fotògrafa, la càmara tampoc és gaire sofisticada i totes les fotos menys una les he fet quan ja era fosc, o sigui que no sé si s'apreciarà tot massa bé. Com que segueix nevant potser en faré més...

Daniel, el primer any de ser a Suècia m'encantava la neu. Ara m'agrada el primer mes o quan puc anar a esquiar, però quan a l'abril encara no pots veure la gespa perquè el jardí està cobert d'una cosa blanca (neu i gel) que no acaba de fondre's mai... bé, ja m'ho diràs quan portis uns anyets aquí!
Entenc perfectament la crítica que fas a Catalunya perquè són aquestes coses les que no trobo a faltar en absolut!!! Ah, i t'has deixat d'anomenar les cagarades de gos que hi ha per totes les voreres. Cada vegada que baixem algú n'acaba trepitjant una! Us deixo amb les fotos.




8 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Qualsevol es fot amb tu despres de remenar tota aquesta neu amb la pala.....no saps pas el que t'estalvies amb gimnasos. En part et tinc enveja, m'agrada la neu.
Abrigat

Daniel Aragay ha dit...

wooooowww!!!
Que xules son les fotos!!!!
Com diu en Garbi24, jo també et tinc enveja, només espero que el 10 de febrer encara quedi neu :P jajajajaja...

Per cert... una pregunta... És fàcil trobar menjar d'aquí? és a dir, pernil serrà, oli d'oliva, pa de pagès, tomàquets per sucar pa, ingredients per fer crema catalana, all-i-oli, etc... perque ja aprofito per comentar que faig un videoblog de receptes que es diu www.lacocina.tv, i que és número 1 a la categoria "gastronomia" i "art" de l'iTunes Store d'Apple.

Una abraçada!!! i de nou felicitats per les fotos!!!

Anna ha dit...

Daniel, en quant el menjar, diguem que a les botigues de "delikatessen" es pot trobar de tot. Ara bé, als súpers normals trobes més pernil de Parma i altres embotits italians que catalans o espanyols. Tomàquets per sucar no n'he comprat mai aquí, crema catalana ni all-i-oli tampoc. Oli d'oliva sí (la majoria envasat a Italia. Però ja descobriràs altres coses per afegir als teus programes de cuina que no es troben a Catalunya, i també pot ser divertit! Me'l vaig mirar una mica l'altre dia i està molt bé! Una pregunta: de què i on viuràs quan vinguis al febrer? Dedueixo que véns per la teva parella, com la majoria de catalans que hi ha per aquestes terres...

Maite G. ha dit...

Tens raó Anna, aquest any que ha fet molt més fred que anys enrere, molts pobles s'han vist amb força gruixos de neu, però per el Maresme, res de res, i mira que ens faria il·lusió veure el poble emblanquinat.Per contrapartida gaudim d'un clima fantàstic. Ningú estem contents. Per cert les fotos d'enveixa, poder veure aquests arbres, sembla un bosc encantat.

Daniel Aragay ha dit...

Anna, moltes gràcies per la informació :) de totes formes m'enportaré algunes cosetes :P

Doncs pot ser molt interessant fer receptes amb productes suecs :) M'en alegro molt que t'agradi... moltes gràcies.

Estic buscant una habitació de lloguer, tinc localitzades algunes webs i la propera setmana em posaré a enviar mails als que tenen habitacions de lloguer.

De què viuré? doncs del que més domino.. tecnologia, web, internet, marketing, multimèdia, audio, vídeo,... a part de que no descarto muntar alguna cosa :)

Pren nota del meu mail:
proteusbcn(arroba)gmail.com
(no he posat la @ per evadir els motors de cerca de mails per enviar spam) i et podré explicar més cosetes.

Una abraçada i moltes gràcies pel teu blog!! :)

Ada Guilà ha dit...

Hola Anna!

Em dic Ada i des de fa un any i tres mesos estic vivint a Landerneau, un petit poblet de la Bretanya francesa. Fa un temps vaig trobar el teu blog i m'agrada llegir-lo i veure com ho passen els catalans que viuen a fora, perquè moltes sensacions són les mateixes. Jo, el que més trobo a faltar de Catalunya és el sol i els bon horaris que hi ha. Aquí a la Bretanya ens fa un temps de merda, plou cada dia, ni que sigui unes gotes i el sol surt de tant en tant. A vegades miro el temps d'Estocolm i, sobretot a l'estiu, fa molt més bon temps que aquí. Per si et vols animar una miqueta, jeje! Petons i merci pel blog!

Albert ha dit...

Un bon Saab que no hi falti jeje
Per cert, suposo que portes pneumàtics d'hivern, però, a l'estiu els canvieu per uns de convencionals o segueix fent prou fred com perquè no es facin malbé?

Kuroi Neko ha dit...

Mare meva, quines muntanyes de neu... No sé si seria capaç de viure-hi a Suècia tot l'any, potser no sortiria mai de casa :P