divendres, 17 de desembre del 2010

persones

Al llarg de la nostra vida coneixem i entrem en contacte amb moltes persones. Algunes només són en un món paral.lel al nostre; existeixen, s'han creuat en el nostre camí però no deixen cap petjada ni causen cap efecte en la nostra vida. D'altres ens marquen brutalment, incidint en el resultat final en el que ens convertim. Com si d'un tros d'argila que mai s'asseca, unes quantes mans anessin formant un producte canviable a mida que altres mans es relleven en aquest torn que no deixa mai de girar.
Suposo que som nosaltres mateixos els que escullim la majoria d'aquestes persones, i tan mateix a vegades sembla ben bé obra del destí. Però existeixen la casualitat i la sort o cadascú se les busca?
Perquè ens deixem influir més per unes persones que per altres? Perquè ens trobem més a gust en companyia de determinats individuus amb qui pots estar hores i hores conversant sense veure el temps passar? No ho sé, però cada vegada que coneixo una nova ànima d'aquestes que subtilment moldegen de forma positiva una mica de la meva argila, em sento bé.

4 comentaris:

òscar ha dit...

Malgrat comptades excepcions, sóc dels que creu que una inmensa majoria de la gent és bona i val la pena.

Perquè uns i no els altres?
Perquè conservo com a base un nombrós grup d'amics des de l'escola?

No tinc respostes però, la veritat, estic ben orgullós de que les seves mans em modelin a mi, al meu fill, etc.
En definitiva; estic ben orgullós d'ells.

Garbí24 ha dit...

Un perquè de mal respondre. Crec que tot es qüestió de feeling, doncs moltes vegades a la primera visió ja una persona ens cau o no ens cau bé. Almenys així em passa a mi.

nerona ha dit...

Jo estic d'acord amb en Garbi24, a vegades de seguida et caus bé, hi ha un feeling especial. Amb altres persones no mantenim el contacte, però sempre que la torno a trobar pel poble (a Catalunya) en cinc minuts ens posem al dia i explicant-nos les nostres penes, no per quedar bé!

El porquet ha dit...

Uf, complicat de respondre. Afinitats, pensaments, sentiments, empatia, etc... són coses que ens fan apropar i deixar-nos bressolar més per unes persones que per altres.