divendres, 14 de gener del 2011

post escatològic


Ja he comentat altres vegades que cada vegada que torno a Catalunya m'horroritza veure la quantitat de tifes de gos que hi ha a les voreres, carrers i vies públiques en general, per no parlar dels pixats a cada cantonada.
Segueixo sense entendre com la gent es queda tan tranquila, veient com el seu gosset fa la cagarada, pensant que mentre no sigui dins de casa seva ja pot anar fent. Com reaccionarien si una persona també evacués al mig del parc i la deixés allà a la vista de tothom?
Total, aquí, ja sigui pel fred o pel civisme de la gent (vull pensar que és això últim), no se'n solen veure tantes de caques. No obstant, traient la neu davant del garatge, que m'he trobat??? Efectivament: un cagarro de gos! I això vol dir que l'animal (amb o sense amo) ha entrat al nostre terreny per fer les seves necessitats, que com podeu entendre contrasten, i de lluny, amb el blanc de la neu. Quin fàstic, per favor!!! Sort que a l'estar congelada no fa tanta pudor, però vaja, que Déu n'hi dó!
Ah, i n'he vist alguna més quan he sortit a passejar.

5 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Veig que d'incivisme n'hi ha a tot arreu....tot i que en el teu cas potser d'un ren...en aquestes latituds...ja se sap

Kuroi Neko ha dit...

Qué divertit, veure un excrement de gos congelat! xDD
Segur que no fa la mateixa pudor, hahahaha

El porquet ha dit...

Doncs a Catalunya, darrerament, ja he vist un estadi inferior d'aquest tema... gent fent aigües menors al mig del carrer i a plena llum del dia. I més d'un i de dos...

Caminem com els crancs?

salvador ha dit...

Jo he de netejar cada dia el devant de casa que sempre en te una o dos!!! Es un autèntic fastic però el més trist és que son de gossos de veins que coneixem..

Finestreta ha dit...

Doncs si vas a Atenes al·lucinaràs, Barcelona és super europea! :)