dimarts, 18 de gener del 2011

productivitat

Prou! No pot ser, haig de sortir de casa per poder concentrar-me i centrar-me, valgui la redundància! Quan tinc poca feina, menys en faig, i el temps em passa volant a base de navegar per Internet o d'aprendre noves coses de com funciona l'IMac. S'em fan les tres de la tarda i si miro el que he "produït" em frustro. Em fa ràbia saber que d'aquí a 4 dies tindré un munt de feina i que ara que podria, no faig res d'allò que vull fer quan no disposo del temps.
Això de treballar des de casa és un gran parany, sobretot a causa de l'ordinador. Entre buscar com es deia aquella pel.li, o mirar el programa aquell que es pot veure per "tv3 a la carta" que et va comentar algú que estava la mar de bé, llegir l'arxiu interessant que t'envia un col.lega, spotify, skype, blocs, botigues, comparació de preus, búsquedes a google... I sort que jo passo del Facebook! De veritat que no puc entendre la necessitat que té alguna gent d'anar explicant el que estan fent cada mitja hora. Almenys quan hom escriu un bloc és per transmetre -en principi- alguna cosa, si més no funciona com a teràpia perque s'intenten plasmar pensaments, reflexions, es busca (potser) una reacció. Però a qui li importaria saber banalitats del tipus "fa 5 minuts que estic esperant el tren" o  "tinc ganes de menjar bombons"? I del twitter ja ni en parlem!
Evidentment cadascú és lliure de fer el que vulgui, però personalment no li trobo la gràcia.

6 comentaris:

Ken Solver ha dit...

Cert! Gran parany treballar des de casa.

Les banalitats que la gent posa al facebook o twitter només ténen com objectiu relacionar-se. Som éssers socials i la gent fuig de la soletat com pot.

Garbí24 ha dit...

si això fos el facebook ara podria posar: m'estic escaquejant de la feina...;)
No t'hi facis mala sang....respira fons i a viure, res s'espera tant com la feina

Kuroi Neko ha dit...

A mi em passa el mateix!
Serà que tenim problemes per "centrar-nos" o poca força de voluntat xD

Ànims!

El porquet ha dit...

A l'estela d'en garbi24, si això fos el facebook, clicaria a M'AGRADA

albert ha dit...

Sense cap dubte Internet és un parany al que dediquem masses hores de la nostra vida i a més, en una gran part, llegint banalitats que, quan s'han llegit desapareixen del nostre cervell a la mateixa velocitat a que han entrat. Només que ens restringisim 30 minuts al dia de mirar coses per la xarxa tindríem treinta minuts per fer altres coses de més profit

Finestreta ha dit...

Jo ara estic a l'atur esperant a començar a treballar al febrer, i em passa igual!

Això del Facebook, jo en tinc, i la veritat és que és molt útil per no eprdre el contacte dels amics que tinc a l'estranger...