dijous, 3 de febrer del 2011

gent

Abans que res, agrair els comentaris i els consells pel tema del Mac. Malhauradament ja ho havia fet tot (firewire, etc) i l'ordinador segueix sense reconèixer la càmara (comprada a finals de l'any 2003 i ja massa arcaica?!).
Un apunt més sobre gent, i sense pretendre fer cap tipus d'estudi social -que tampoc era la meva intenció del post anterior-, no us passa que a vegades quan quedeu amb algú sabeu que aquella persona no apareixarà? Sovint passa amb els que us han de dur un moble, el lampista o l'electricista. Més fotut però és quan esteu esperant una amiga (no íntima, però ex-companya de feina i d'agradable companyia), i heu anat a comprar unes pastetes per prendre-les amb el tè o el cafè, il.lusionada pel trancament de la rutina que implica la visita, i resulta que no apareix! No em passa gaire sovint, però amb aquesta persona en concret, ja tinc com una mena de sensació (suposo que causada per experiències anteriors) de que no vindrà. La setmana passada ja havia de venir i quan vaig veure que havia passat mitja hora de rellotge la vaig trucar..."Ai, Anna, perdona, és que estic malalta i ahir et volia trucar però m'en vaig oblidar!", però dijous que vé, podré venir." I jo: "d'acord, però apunta't-ho, eh?"
"Sí, sí. Aquesta vegada també m'ho havia apuntat però com que estic mig malalta se m'ha oblidat."
Ara ja fa una hora que hauria d'haver estat aquí. Però aquest cop no la truco, aviam si ella mateixa se n'adona i em diu alguna cosa...

7 comentaris:

Garbí24 ha dit...

crec ja ja pots anar esperant la trucada....La gent ha perdut la serietat de fa uns anys. Jo recordo que quedava amb la gent per coses de feina amb una setmana d'antelació i erem allà com un clau....Ara has de trucar vint minuts abans de la cita per no fer kms per res i quedar-te amb cara de poker. MOlta part de culpa la tenen els mòbils

El porquet ha dit...

Ha vingut?

Dona, jo trobo una mica fort això de fer esperar algú, amb el que has quedat, i no dir-li que no apareixeràs!

Ja em perdonaràs, però això és mala educació.

marijose ha dit...

Penso el mateix que el porquet, no es fa això de deixar penjada a una persona que has quedat amb ella i més si és la segona vegada consecutiva.
A mi el que em passa és que puc quedar amb una persona a una hora i sé que em tocarà esperar, perquè intento arribar cinc minuts més tard i aquella persona es presentarà de 10 a 15 minuts passats de l'hora que em quedat. No m'agrada! s'ha de ser puntual

Anna ha dit...

Només dir-vos que ahir la tarda em va trucar dient que no tenia perdó, que ho sentia moltíssim, que se n'havia adonat aleshores que haviem quedat. Vindrà avui i coneixent-la segur que em porta algun detall per fer-se perdonar...

marijose ha dit...

Volia dir que intento arribar cinc minuts abans de l'hora que hem quedat.
No acostumo a arribar tard, potser és una pega però sóc bastant puntual, per no dir puntual del tot

nerona ha dit...

Doncs a mi encara no m'han deixat mai plantada... arribar tard... això si que ho han fet, i no precisament 10 minuts tard, sinó una hora... hi ha gent que té per costum arribar tard, i sempre ténen una excusa o una altra i a mi no hi ha cosa que em posi de més mal humor que la impuntualitat!!
Jo ho trobo de molta mala educació... serà perquè sóc de les d'arribar 10 minuts abans...

Veig que tots estem d'acord en què és important ser puntuals... i llavors els catalans/espanyols tenim fama de ser impuntuals... El meu austríac és molt més impuntual que no pas jo!!

Noemí ha dit...

Buf! Doncs imagineu-vos quan el problema el tens a la feina. Dónes les hores i la gent, amb tot el morro, no es presenten, ni et truquen per disculpar-se, i fins i tot es tornen a presentar un altre dia tan tranquils per tornar a demanar hora (i sovint tornar a no presentar-se...). Hi ha gent que inmediatament després que demanin hora ja diem: "no vindrà" o "trucarà per canviar l'hora el mateix dia" i efectivament. Poques vegades ens equivoquem! La gent és MOLT impresentable!