dilluns, 13 de juny del 2011

sóc rica!



Quina il.lusió! Segons el Sr. Then Esq acabo d'heretar 7500000 euros.
Sí, sí, dijous vaig rebre una carta escrita en anglès, provinent del despatx d'advocats "Bravo del Diego" de Madrid, dient que un parent llunyà meu ha deixat aquests diners en herència.
Evidentment, es veu de lluny, com suposo que haureu endevinat, que es tracta d'una estafa.
Volen que els contactis via e-mail (o a un num. de mobil) per donar-te més detalls. D'aquesta manera poden utilitzar la teva adreca per fer transaccions fraudulentes (no sé ben bé com) o en la següent carta et demanen el num. de comte o similar.
Sigui com sigui, em pregunto com pot ser que hi hagi gent que caigui en aquest parany? Realment algú es creu una carta així?
A part de la poca seriositat que el contingut i el format de la carta inspira, només cal googlejar el nom del despatx i l'adreca on suposadament es troba, per veure que no existeix. Jo ho he fet perque he pensat que si existia un despatx amb aquest nom, els informaria de que algú està suplantant-los, però no aquests estafadors no són tan sofisticats. El nom del suposat advocat també té tela!
Ah, i no us ho perdeu! El matasegells de la carta era de València!

7 comentaris:

Garbí24 ha dit...

JO en vaig rebre una que havia d'enviar per transferència cent euros per poder cobrar.....jo molt amablement els vaig respondre el ,ail que em podien descomptar els cent euros del que havia de cobrar....però no m'han enviat mai res....

òscar ha dit...

També em sobta que, malgrat estafes com aquesta són més velles que la Monyos, si es continuen realitzant és que hi ha gent que acaba picant-hi.

Però posat a no comprendre, no entenc com després de 1000 anys amb la mateixa història, com tot i que surt a totes les guies turístiques de Barcelona que es fan i es desfan, els visitants segueixen picant un i altre cop amb els Trilers de la Rambla.

Finestreta ha dit...

jajaja, home algú hi deu caure... no? Hi ha molta gent disposada a forrar-se sense fer res!

MartaG ha dit...

A mi m'han arribat varies cartes dient-me que m'ha tocat una play o similar i que em posi en contacte amb un 902 per gestionar l'envio...si es que se les inventen totes pero la gent segueix caient. Respecte els trilers fa un mes a les Rambles vem veure com a una noia de uns 19 anys perdia 100 €. La pobra estava desesperada pero per sort varem aconseguir que els hi tornesis...i la historia va acabar amb final feliç.

Noemí ha dit...

Ostres! Doncs jo vull saber qui és aquest parent llunyà, perquè dic jo que com a germana teva me'n deu tocar també una part, no? Jo no he rebut res! jejejeje! Té tela la cosa!

nerona ha dit...

El que més em sorpèn és que t'enviin una carta de valència a suècia!!!! com saben la teva adreça???! Busquen catalans a l'estranger??

No entenc com la gent hi cau, però a vegades sabem fins i tot que ens estan estafan i ho permetem... a mi em va passar al pagar 25.000ptes per obtenir una llista de pisos de lloguer a bcn en la meva època d'estudiant! va ser una presa de pèl: hi havia pisos per llogar sí, però alguns no tenien el permís dels propietatris per posar l'anunci, d'altres eren pisos cutres a sobre d'una terrassa... vaja, una estafa!!!

zel ha dit...

I jo, burra de mi que m'ho creia...

Un plaer passar per aquí!