divendres, 14 d’octubre del 2011

Productes poma

Confesso que no acabo d'acostumar-me a la nostra "tauleta digital" (si ho he entès bé, aquest és el nom català de l'artefacte), altrament dit, en el nostre cas, Ipad.
Fa tres setmanes que el tenim i de moment les nenes (i l'avi la setmana passada quan era de visita) són les que més l'han utilitzat. La Júlia navega per youtube per veure els seus clips preferits d'algunes pel.lis, intenta tocar el piano o la guitarra o juga amb diferents apps.A l'Elna sobretot, li agrada dibuixar.
En qualsevol cas, jo el vull utilitzar per llegir articles i llibres digitalitzats que em calen pels estudis i/o la feina, sense haver-los d'imprimir ni ser davant de l'ordinador a casa, ni haver de dur el portàtil amunt i avall. Per exemple, a la biblioteca. Ja m'he baixat l'aplicació per poder també editar (subratllar, anotar, etc) els documents en pdf. En canvi, si el pdf prové d'un escanejat, no es pot editar perquè el programa no el reconeix com a text sino com a fotografia... :-(.
Per altra banda, m'irrita una mica que tota l'estona hagis d'anar fent anar el dit perquè t'apareguin els menús, o que no puguis tenir dues finestres obertes (de diferents programes/apps) simultàniament. Bé, suposo que serà qüestió d'anar practicant i mirant tutorials.
De moment a casa ja tenim dos productres "poma", ja veurem quines necessitats més ens crearem. Intueixo que la propera poma serà en forma de telèfon.

2 comentaris:

Garbí24 ha dit...

JO de moment estic molt content amb la meva "tauleta" samsung galaxy de Android. Només en tinc una queixa, que és la lentitud en escriure per el fet de fer sortir els accents i amagar-los, però crec que quan es comercialitzin els teclats tot estarà arreglat.

... ha dit...

Aquí on sóc (Silicon Valley) sóc un bastió de contenció antipomes. Estar envoltat de centenars de persones que ho compren per estar immersos en la onada consumista/cool em supera... Faig servir PC i Android, i cada cop que passo per Cupertino maleeixo la poma.