divendres, 30 de desembre del 2011

de vacances (?)

Sí, no escric perquè estic de vacances (a Catalunya) i intento no passar gaire estona davant l'ordinador. O millor dit, passar-hi l'estona justa per poder acabar el treball final que haig d'entregar abans del dia 5. Quin pal! El que menys m'agrada d'estar estudiant mentre treballo és que fins i tot quan tens vacances de feina sempre hi ha algun deure a fer. No acabes mai de relaxar-te... com quan era jove i universitària i els caps de setmana sempre et feien venir remordiments per no haver fet el que s'hauria d'haver fet.
Això sí, ningú em treurà el gust de poder-me passejar sense guants ni gorro i gaudint del sol encara a les quatre de la tarda, ni l'alegria de veure que les nenes poden passar-se tres hores jugant al parc sense congelar-se. Per no parlar del cel blau que puc veure dia a dia. Cada any em passa el mateix i cada any repeteixo la mateixa frase: "això no té preu!"
Bon Any 2012!!

3 comentaris:

Montse ha dit...

Que tinguis un bon any....sense guants i gorro!!
Montse

montserratqp ha dit...

bon any! jo tambe he disfrutat dels cels blaus...ara ja de nou grisos.

Finestreta ha dit...

Quin solet que fa eh aquí baix! :)

Jo sempre dic que els meus pitjors anys van ser estudiant arquitectura... Mai podia estar tranquil·la, quin horror! Ànim amb el teu estudi!