dimecres, 11 de gener del 2012

sóc una tassa...

Em sembla que podríem afirmar que així com hi ha una "cançó de l'estiu" també hi ha una "cançó del Nadal" i no em refereixo al "fum, fum, fum" sinó a aquella que fa furor durant les vacances nadalenques.
En el nostre cas, o millor dit, en el de les meves filles, hi ha hagut dues cançons presents tots aquests dies. La primera, respon al títol d'aquest post. La meva neboda moianesa fa dansa (hip-hop) i vam anar a veure l'espectacle que feia el dia de St. Esteve. Un dels temes amb el que ballaven era una cançó de ritme llatí i en castellà, que les nenes han repetit fins la sacietat, en castellà i en català: "soy una taza, una tetera, un plato hondo y un cucharón"( i tot dient això es fa la forma de cada utensili amb cos i braços), potser ja la coneixíeu, jo no l'havia sentit mai. La podeu escoltar aquí .
L'altra tonada, molt millor però també molt enganxosa, ha estat la cançó de la Lila del club Super3, "Uh! Oh! No tinc por!". Cosines, cosí i els fills d'amics se saben la lletra... Ara la Júlia també, gràcies als Reis que li van portar el CD i per descomptat les influències esmentades, i l'Elna en canta alguns trossets.
Per cert, avui, primer dia d'escola, quan l'Elna ha arribat ha dit un "hola!" ben fort a totes les seves mestres, que evidentment li han contestat "hej!". Ahir parlant amb la seva àvia paterna per telèfon anava deixant alguna que altra catalanada... :-)
I ara, tornem a la rutina diària que també serveix, a part de per cobrar a final de mes, ens fa apreciar més les estones de vacances. Les properes, a finals de febrer i a Suïssa!

3 comentaris:

Garbí24 ha dit...

sempre va be els records i tenir per endavant una il·lusió per poder aguantar el que hem de fer per arribar a cobrar....

Noemí ha dit...

I no has esmentat que no només cantaven la cançó en castellà, sinó que a més la van traduir al català (sóc una tasa, una tetera, un plat "fondo" i un cullerot) i fins i tot i va haver l'intent de cantar-la en suec! :-)
I ja la tindré enganxada tooota la tarda...
Vinga, que ja queda poquet pel febrer!

Anna ha dit...

Noemí: sí que ho he dit, que la cantaven en castellà i català! ;-)