diumenge, 21 d’abril de 2013

futur

Feia temps que no anava tan de cul com per no poder escriure al bloc, però ara sóc en una d'aquestes temporades. Entre la feina, la tesina i la vida familiar, les hores i els dies passen volant i no trobo cap estona per seure a escriure. De fet, suposo que també em falten les idees. O bé quan penso en quelcom que voldria escriure, no és el moment adequat, o bé faig una piulada al twitter i tan tranquila.
Tan se val. Divendres vam començar una nova serie en dvd que al T. li feia gràcia i que ens van portar els pares des de Bcn. Es diu Terra Nova, potser alguns de vosaltres l'heu vista. A mi no m'atrau el més mínim i dubto que miri els següents episodis. La història està ambientada en el s.XXII, quan --com sempre passa-- els humans ja han destrossat del tot el medi ambient i amb prou feines es pot respirar sense portar màscara. La sort és que han descobert com viatjar en el temps i l'espai i van enviant grups de persones cap a 85 mil.lions d'anys enrere, quan el món estava poblat per dinosauris.
Als pocs minuts d'haver començat ja em va irritar un aspecte que sovint recalco quan veig pel.lícules o sèries futuristes: moltes naus espacials, làsers, robots, pantalles gegants per tot arreu, paisatges desoladors, però... ves per on, segueixen portant camises amb botons, samarretes de cotó, abrics i sabates com les nostres! I els pentinats? De debò, no es poden currar una mica més el vestuari? No hi ha ningú amb una mica de visió de futur per pensar que probablemente durem un altre tipus de roba i els cabells diferents? Em posa dels nervis!!! Si només cal anar 10 anys enrere per veure que la moda evoluciona constantment!
Per no parlar de que sempre estan ambientades a EUA, representant "el món" que segueix dominant la humanitat.
Enfi, un post bastant inútil però almenys m'he desfogat.
Bona setmana!

4 comentaris:

albert ha dit...

Benvinguda altre vegada. em pensaba que havíes deixat d'escriure

joan gasull ha dit...

I suposo que també continuen amb els tons masclistes no? hem de descobrir nous guionistes

Teresa ha dit...

Sí, això és patètic. Però també fa riure. L'egocentrista dels EUAtambé és un llast no superat en les seves produccions però es clar si les fan ells... no es opt esperar que pensin en altres coses.

Kuroi Neko ha dit...

El que passa és que per als iankies, els EUA són tot un món... ja en tenen prou amb més de 300 milions d'habitants. La resta no existim.

Tanmateix, amb això de la roba (he de dir que no he vist la sèrie) no em sembla tan estrany que facin servir teixits de cotó, botons... totes aquestes coses ja es feien servir a la prehistòria també (encara que eren molt més rudimentàries que ara, és clar).