dilluns, 16 de desembre del 2013

Ens ha tocat

Aquest any, per primera vegada, ens ha tocat ser els anfitrions per la trobada familiar de Nadal. Sempre la feiem a casa els meus sogres però s'han venut la casa i en el pis on s'han traslladat no hi ha lloc per tots, més que res perquè s'ha de quedar a dormir gent.
En part em fa una mica pal haver de ser la "responsable" del menjar, tenir-ho tot a punt, etc. Però per altra banda em fa il.lusió perquè per primera vegada fem arbre de Nadal i he fet alguns centres decoratius amb plantes. Fins ara no teníem arbre perquè primer anàvem a casa els sogres i al cap de dos dies ja volàvem a Barcelona i per trobar-lo tot sec i amarronat quan tornéssim després de Reis, no valia la pena!
Aquí l'arbre no es decora ben bé fins la setmana abans del 24. Jo he instaurat una nova tradició familiar: el posem el dia 13 i per cada dia que passa, cada membre de la familia hi pot penjar alguna cosa. La majoria de decoracions són fetes per nosaltres i fa més gràcia. Algunes vénen amb regalet inclòs a l'interior!
Us en deixo una mostra i quan tinguem tot l'arbre engalanat ja us en penjaré una foto!
Per cert, no hi ha ni mica de neu!!!!






3 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Doncs ja ho saps, llibres de receptes i molta imaginació. Això de l'arbre no és pas mala idea, almenys els més petits tenen una il·lusió fer cada dia una mica més maco l'arbre.

Anònim ha dit...

no hi ha neu a Estolcom? doncs aquí encara menys...

salvador ha dit...

Fantàstic. El Nadal és de les poques coses que encara fan il·lusió. Ens espera un 2014 que val més no pensar-hi.