dimarts, 14 d’abril del 2015

Cornwall

Sóc experta en procastinació i com que acabem de tornar de vacances i tinc un munt de textos per llegir i exercicis per fer, no se m'acut res millor que escriure un post per ensenyar-vos les meravelles paisatgístiques de Cornwall. Si no hi heu estat i teniu la intenció de viatjar cap a Anglaterra, no us ho penseu i arribeu-vos hi!

La costa de l'oest anglès ofereix tant platges de sorra fina i blanca com penya-segats dels més espectaculars. Nosaltres teníem només 4 dies però els vam exprimir el màxim i vam anar de Looe a Tintagel passant per Penzance i "la fi del país", el punt més a l'oest. Pel camí vam visitar tres jardins impressionants, dos dels quals del National Trust del qual som membres des que vam arribar l'agost passat. El moment ideal per veure les magnòlies, les camèlies i els rododendres en flor. I com que com diu el tòpic val més una imatge que mil paraules, us en deixo unes quantes perquè tasteu aquest indret tan bonic.

Un dels llocs més interessants és The Minack Theatre, construït des dels anys 40 per una dona amant del teatre i d'aquell paisatge.








3 comentaris:

Anònim ha dit...

Caram! És maco!

Si fins hi tot m'ha semblat veure una mica el sol entre alguns núvols!

Garbí24 ha dit...

un altre que posem en llista.....

Teresa ha dit...

Hi vaig estar el 95 quan feia d'au pair per una familia i van anar a Cornwall de vacances. És molt xulo, recordo Padstow, Torquay, Tintagel amb les seves ruines i altres llocs molt impressionants. Hauré de buscar les velles fotos!