divendres, 8 d’agost del 2008

080808

Avui es un dia especial pels "estocolmians" (com s'anomenen els habitants d'Estocolm?), perque el prefixe telefonic de la ciutat (i provincia) es el 08. A uns quants se'ls va ocorrer que es podria fer una guerra d'aigua entre un equip del nord de la ciutat i un del sur i ho van publicar al Facebook. El resultat ha estat que mes de 7500 persones s'han reunit per dur a terme la guerra en questio. Potser ho ensenyaran a les noticies i tot!
Del dia de la tornada mes val no parlar-ne: cua per fer el check-in, cua per entrar a l'autobus que ens duia a l'avio, viatje mogudet amb l'Elna que no va dormir i la Julia canviant d'activitat cada 15 minuts, cua per agafar l'autobus de l'avio a la terminal, estona esperant les maletes que al final no van arribar, cua per reclamar les maletes... I al sortir de l'aeroport 12 graus amb pantalo curt i samarreta. Tota la setmana ha estat plovent pero sembla que dema tindrem mes sort.
Aquesta tarda hem anat a collir gerds sota la pluja amb la Julia (i l'Elna al cotxet).
Dimarts comenco a treballar, (s'em fa molt extrany despres de 11 mesos!! ) i el Tomas es quedara a casa amb les nenes durant 2 mesos, fins que l'Elna comenci la guarderia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvinguda de nou a la normalitat del blog. Anims i bon començament de feina. I si a Suècia plou i podeu fer guerres de l'aigua no us quexeu doncs aquí ens morim de calor!!!

Teresa ha dit...

Ben retornada!!
Com t'ho fas amb dues criatures i encra tenstemps d'escriure al blog!?? Jo just entrar un moment i ers més... son unes setmanes molt dures ara per mi.
Una abraçada!